28 dolara Elden Ring alınır mı?

umutxdd

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba. Oyun çıktığından bu yana videolarına denk geldikçe izliyorum ve zevkli görünüyor. DLC'nin de videolarını izledim, o da güzel fakat DLC'yi almayı düşünmüyorum. Şu ana kadar tek souls-like deneyimim eğer souls-like sayılırsa Jedi: Fallen Order. Oyunda son boss hariç zorlandığım bir boss hatırlamıyorum ve gayet keyifliydi. Sizlere de danışmak istedim. Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kesinlikle kişiseldir, bu tarz oyunlara ilgi duyuyorsanız 30 değil 50 dolar da verebilirsiniz. Burada fikir belirtecek herkes kendi fikrini söyleyecek.

Jedi Fallen Order ile Souls'ların alakası yok denilebilir. O daha çok Sekiro'ya benziyor. Hiç FromSoftware oyunu oynamayan biri için Elden Ring fazla büyük ve kafa karıştırıcı gelecektir. Elden Ring'e DS oyunlarından tecrübe kazanıp girmenizi öneririm.

Jedi Fallen Order hile hiçbir alakası yok türün. Souls oyunların hikaye anlatımı kötüdür. Elinden tutmaz oyuncunun. Nereye gideceksin ne yapacaksın söylemez ancak Elden Ringin açık dünyası o kadar zengin ki her yerden bir şey fışkırıyor. Keşif hissi muazzam. Gözüne gözüne sokmuyor bak burada şu var git yap diye. Keşfedersen buluyorsun. Bossları oldukça zor. İlk souls oyununuz o yüzden kanser olma garantisi veriyorum size. Severseniz muazzam keyif alırsınız. Umarım seversiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı