LastThe Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 Merhaba, MESEM'de okuyorum. Yarın 28 Ekim okullar ve işyerleri yarım gün tatil oluyor. Ben yarın işe gideceğim, işveren beni yarım gün erkenden çıkarmama gibi bir durumu var mı? Yarın yarım gün işe gitme hakkım var değil mi?
Merhaba, MESEM'de okuyorum. Yarın 28 Ekim okullar ve işyerleri yarım gün tatil oluyor. Ben yarın işe gideceğim, işveren beni yarım gün erkenden çıkarmama gibi bir durumu var mı? Yarın yarım gün işe gitme hakkım var değil mi?
KökTürk Kilopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 4.188 Makaleler 1 Çözümler 44 27 Ekim 2024 #2 Resmiyette evet. bizde 2 gün tatil oldu.
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 27 Ekim 2024 #4 Memursan tatil.
LastThe Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #5 KökTürk dedi: Resmiyette evet. Bizde 2 gün tatil oldu. Genişletmek için tıkla... Kral vallahi bizim abiye sorduydum cuma günü o yarım günü hala konuşuyoruz dedi. Bizimkiler cimri herhalde MESEM olduğu için EKSTRA MESAİ yaptırma hakları YOK.
KökTürk dedi: Resmiyette evet. Bizde 2 gün tatil oldu. Genişletmek için tıkla... Kral vallahi bizim abiye sorduydum cuma günü o yarım günü hala konuşuyoruz dedi. Bizimkiler cimri herhalde MESEM olduğu için EKSTRA MESAİ yaptırma hakları YOK.