28 Ekim'de okula gitmeyince tam gün mü yok yazılır?

Utkuu11111

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben 11. sınıf öğrencisiyim. Biliyorsunuz ki 28 Ekim günü öğleden sonra tatil. Ben yarın okula gitmezsem tam gün mü yazılırım? Çünkü yazılılarım var ve sabah erkenden ders çalışmak istiyorum. Cevaplarınız bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öğleden sonra resmî tatil başlıyor. Bu sebeple yarım gün yazılır. Tatil olan zaman için yok yazmazlar yani sadece olmadığınız zamanı yazarlar sonuçta :D Bu da yarım güne tekabül ediyor.

Arkadaşlar merhaba ben 11. sınıf öğrencisiyim. Biliyorsunuz ki 28 Ekim günü öğleden sonra tatil. Ben yarın okula gitmezsem tam gün mü yazılırım? Çünkü yazılılarım var ve sabah erkenden ders çalışmak istiyorum. Cevaplarınız bekliyorum.
Yarım gün olduğunu hesap edersek öğle arasından sonra gelmeyenler tam gün, öncesinde gelenler yarım gün yok yazılıyor.

Tam gün yazılıyor hocam milli eğitimden de bilgi aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı