YusuffMorgan Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #1 Hocam ben yarın okula gideceğim mi gitmeyeceğim mi bilmiyorum. Abim gideceksin diyor, haberlerden baktım hiçbir şey anlamadım. Biri beni aydınlatsın
Hocam ben yarın okula gideceğim mi gitmeyeceğim mi bilmiyorum. Abim gideceksin diyor, haberlerden baktım hiçbir şey anlamadım. Biri beni aydınlatsın
Çözüm neor 27 Ekim 2024 YusuffMorgan dedi: Hocam ben yarın okula gideceğim mi gitmeyeceğim mi bilmiyorum. Abim gideceksin diyor, haberlerden baktım hiçbir şey anlamadım. Biri beni aydınlatsın Genişletmek için tıkla... Öğleden sonra tatil, öğleden önce gelin yok yazılırsınız. Sınav yapan bile olabilir dikkat et.
YusuffMorgan dedi: Hocam ben yarın okula gideceğim mi gitmeyeceğim mi bilmiyorum. Abim gideceksin diyor, haberlerden baktım hiçbir şey anlamadım. Biri beni aydınlatsın Genişletmek için tıkla... Öğleden sonra tatil, öğleden önce gelin yok yazılırsınız. Sınav yapan bile olabilir dikkat et.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.083 Çözümler 14 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Ekim 2024 #11 YusuffMorgan dedi: Hocam ben yarın okula gideceğim mi gitmeyeceğim mi bilmiyorum. Abim gideceksin diyor, haberlerden baktım hiçbir şey anlamadım. Biri beni aydınlatsın Genişletmek için tıkla... Yarım gün zaten gitmeye gerek yok mesela ben gitmeyip yazılıma çalışacağım Artı 0 Eksi
YusuffMorgan dedi: Hocam ben yarın okula gideceğim mi gitmeyeceğim mi bilmiyorum. Abim gideceksin diyor, haberlerden baktım hiçbir şey anlamadım. Biri beni aydınlatsın Genişletmek için tıkla... Yarım gün zaten gitmeye gerek yok mesela ben gitmeyip yazılıma çalışacağım
KS KS YusuffMorgan Femtopat Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #12 Lee_Everett dedi: tam gün sayılır. Genişletmek için tıkla... Ah be gitmem lazım o zaman ;D FozyMen dedi: Tam gün sayılıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Ah be malesef gitcem Artı 0 Eksi
Lee_Everett dedi: tam gün sayılır. Genişletmek için tıkla... Ah be gitmem lazım o zaman ;D FozyMen dedi: Tam gün sayılıyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Ah be malesef gitcem
neor Kilopat Dizüstü Cerrahı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 1.768 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 i5 12hx - Rtx 4060 Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #13 YusuffMorgan dedi: Hocam ben yarın okula gideceğim mi gitmeyeceğim mi bilmiyorum. Abim gideceksin diyor, haberlerden baktım hiçbir şey anlamadım. Biri beni aydınlatsın Genişletmek için tıkla... Öğleden sonra tatil, öğleden önce gelin yok yazılırsınız. Sınav yapan bile olabilir dikkat et. Artı 0 Eksi Çözüm
YusuffMorgan dedi: Hocam ben yarın okula gideceğim mi gitmeyeceğim mi bilmiyorum. Abim gideceksin diyor, haberlerden baktım hiçbir şey anlamadım. Biri beni aydınlatsın Genişletmek için tıkla... Öğleden sonra tatil, öğleden önce gelin yok yazılırsınız. Sınav yapan bile olabilir dikkat et.