Zebiux Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 187 Çözümler 1 29 Temmuz 2021 #1 Merhaba, 28Mbps internetim var fakat nedense NVIDIA GeForce NOW'da görüntü bulanıklaşıyor. Ağ testi yaptım 26Mbps olarak ölçtü. Bunu nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, 28Mbps internetim var fakat nedense NVIDIA GeForce NOW'da görüntü bulanıklaşıyor. Ağ testi yaptım 26Mbps olarak ölçtü. Bunu nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
4 466609 Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 2.697 Makaleler 3 Çözümler 26 29 Temmuz 2021 #11 Zebiux dedi: Denedim fakat hala aynı şekilde bulanıklaşıyor ve "istikrarsız bağlantı" diyor. VPN'leri kapatıp deneyin diyor da VPN açık değil ki. Genişletmek için tıkla... Sanırım pinginiz fazla olduğu için VPN sanıyor ping değeriniz kaçtı? Artı 0 Eksi
Zebiux dedi: Denedim fakat hala aynı şekilde bulanıklaşıyor ve "istikrarsız bağlantı" diyor. VPN'leri kapatıp deneyin diyor da VPN açık değil ki. Genişletmek için tıkla... Sanırım pinginiz fazla olduğu için VPN sanıyor ping değeriniz kaçtı?
LapuH_1 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #12 Zebiux dedi: Denedim fakat hala aynı şekilde bulanıklaşıyor ve "İstikrarsız Bağlantı" diyor. VPN'leri kapatıp deneyin diyor da VPN açık değil ki. Genişletmek için tıkla... İstikrarsiz baglanti demesi normal zaten GeForce NOW için yeterli bir internetin yok. Artı 0 Eksi
Zebiux dedi: Denedim fakat hala aynı şekilde bulanıklaşıyor ve "İstikrarsız Bağlantı" diyor. VPN'leri kapatıp deneyin diyor da VPN açık değil ki. Genişletmek için tıkla... İstikrarsiz baglanti demesi normal zaten GeForce NOW için yeterli bir internetin yok.
KS KS Zebiux Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 187 Çözümler 1 29 Temmuz 2021 #13 466609 dedi: Sanırım pinginiz fazla olduğu için VPN sanıyor ping değeriniz kaçtı? Genişletmek için tıkla... Ping'im 20-30 arası bazen 50'ye fırlıyor ama mesela CS:GO'da denedim hiç 50'ye fırlamadı. Artı 0 Eksi
466609 dedi: Sanırım pinginiz fazla olduğu için VPN sanıyor ping değeriniz kaçtı? Genişletmek için tıkla... Ping'im 20-30 arası bazen 50'ye fırlıyor ama mesela CS:GO'da denedim hiç 50'ye fırlamadı.