Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 27 Nisan 2021 #11 Yusuf6376 dedi: Alacağınız indirme hızın gördüğünüz değerlerin 10/1'dir hocam. Yani 12Mbps hızdan 12mb/saniye indirme hızı çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Keşke kaydetseydim 10 MB indirdiğimi atardım şu an ( zaten kullandıgım internet arada ücretsiz olarak arttıyor indirme hızını)
Yusuf6376 dedi: Alacağınız indirme hızın gördüğünüz değerlerin 10/1'dir hocam. Yani 12Mbps hızdan 12mb/saniye indirme hızı çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Keşke kaydetseydim 10 MB indirdiğimi atardım şu an ( zaten kullandıgım internet arada ücretsiz olarak arttıyor indirme hızını)
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 27 Nisan 2021 #12 Pismaniyee dedi: Keşke kaydetseydim 10 MB indirdiğimi atardım şu an ( zaten kullandıgım internet arada ücretsiz olarak arttıyor indirme hızını) Genişletmek için tıkla... Yüksek hızlı bir indirici kullanabilirsiniz. Free Download Manager - download everything from the internet Use Free Download Manager to download movies, torrents and other files at top speed! www.freedownloadmanager.org Free Download Manager Kullanımı Free Download Manager ile kolayca dosya indirmeyi ve kurulum, kullanım ince ayarları öğrenin. FDM nasıl kullanılır. www.seyretogren.com
Pismaniyee dedi: Keşke kaydetseydim 10 MB indirdiğimi atardım şu an ( zaten kullandıgım internet arada ücretsiz olarak arttıyor indirme hızını) Genişletmek için tıkla... Yüksek hızlı bir indirici kullanabilirsiniz. Free Download Manager - download everything from the internet Use Free Download Manager to download movies, torrents and other files at top speed! www.freedownloadmanager.org Free Download Manager Kullanımı Free Download Manager ile kolayca dosya indirmeyi ve kurulum, kullanım ince ayarları öğrenin. FDM nasıl kullanılır. www.seyretogren.com
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 27 Nisan 2021 #13 557260 dedi: Yüksek hızlı bir indirici kullanabilirsiniz. Free Download Manager - download everything from the internet Use Free Download Manager to download movies, torrents and other files at top speed! www.freedownloadmanager.org Free Download Manager Kullanımı Free Download Manager ile kolayca dosya indirmeyi ve kurulum, kullanım ince ayarları öğrenin. FDM nasıl kullanılır. www.seyretogren.com Genişletmek için tıkla... İndirme hızımdan şikayetçi değilim birdenbire böyle olduğu için dedim.
557260 dedi: Yüksek hızlı bir indirici kullanabilirsiniz. Free Download Manager - download everything from the internet Use Free Download Manager to download movies, torrents and other files at top speed! www.freedownloadmanager.org Free Download Manager Kullanımı Free Download Manager ile kolayca dosya indirmeyi ve kurulum, kullanım ince ayarları öğrenin. FDM nasıl kullanılır. www.seyretogren.com Genişletmek için tıkla... İndirme hızımdan şikayetçi değilim birdenbire böyle olduğu için dedim.
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 27 Nisan 2021 #14 Pismaniyee dedi: İndirme hızımdan şikayetçi değilim birdenbire böyle olduğu için dedim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam isterseniz deneyebilirsiniz diye.
Pismaniyee dedi: İndirme hızımdan şikayetçi değilim birdenbire böyle olduğu için dedim. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam isterseniz deneyebilirsiniz diye.
DjeromB. Kilopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 682 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Nisan 2021 #15 Sunucularda ki yoğunlukla alakalıdır Steam da sıkça yaşaniyor böyle şeyler. Bu arada maalesef 28 mbits ile maksimum 3 MB indirme hızı alabilirsiniz ortalama 9 da birine denk gelmekte ben 100 mbits hız alıyorum ve maksimum 12 MB indirme hızı gördüm.
Sunucularda ki yoğunlukla alakalıdır Steam da sıkça yaşaniyor böyle şeyler. Bu arada maalesef 28 mbits ile maksimum 3 MB indirme hızı alabilirsiniz ortalama 9 da birine denk gelmekte ben 100 mbits hız alıyorum ve maksimum 12 MB indirme hızı gördüm.
Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 980 Yer Paradis Island 27 Nisan 2021 #16 İnternet paketiniz kotalı mı?
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 27 Nisan 2021 #17 kotasız ve fiber
Alperen88 Picopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #18 Firma nedir ?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.444 Makaleler 5 Çözümler 310 27 Nisan 2021 #19 Yusuf6376 dedi: Alacağınız indirme hızın gördüğünüz değerlerin 10/1'dir hocam. Yani 12Mbps hızdan 12mb/saniye indirme hızı çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... 1/8*
Yusuf6376 dedi: Alacağınız indirme hızın gördüğünüz değerlerin 10/1'dir hocam. Yani 12Mbps hızdan 12mb/saniye indirme hızı çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... 1/8*
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 27 Nisan 2021 #20 Alperen88 dedi: Firma nedir ? Genişletmek için tıkla... turkcell superonline