28' SAMSUNG LU28E590DS 4K mı? Yoksa Gamepower GPR27C144 Curved 27' mi?

EgeMelih

Hectopat
Toplamak istediğim bir bilgisayar var. Kullanacağım GPU GTX 1080, yani bu konu 4K 60Hz mi, yoksa Curved 1080P 144Hz mi gibi oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki monitörü de önermem. Sorunuza gelecek olursak akıcılık mı görüntü kalitesi mi istersiniz? Bu soruyu biz seçemeyiz.

Ben SAMSUNG LU28E590DS nin yeni sürümü olan Freesync HDMI 2.0 60 Hz destekli olan modelini
kullanıyorum.. 1 milyar renk desteği ile gerçek 10 bit renk derinliğine sahip bir monitör. Ayrıca 1 Ms tepki süresine sahip. Tam manası ile fiyat/performans ürünü.

Çok şık bir monitör olmasının yanı sıra malzeme kalitesi de oldukça iyi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 1700-1800 lira civarına alınabilecek en iyi 4K monitörlerden biri.
Bu zamanda artık 1080p FULL HD monitör alınmamamalı ki zaten 1080 kullanıcısısınız mantıklı da olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

2K 144 Hz tercih ederdim açıkçası.
Ama şöyle bir şey var.; bilgisayarı daha toplamamışsınız. Bu yüzden yeni çıkacak ekran kartlarını bekleyin.

En son çıkan haberlere göre yeni kartlar mining için olacakmış. Yani beklemeye gerek yok. Turing serisi yani Ampere sonraki seneymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…