28 Temmuz'da verilen Amazon siparişi gelir mi?

Liatris

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, 28 Temmuz'da yani gümrük yasası gelmeden önce bu ürünü sipariş vermiştim. 14 Ağustos sabah saat 5 sularında kargo İstanbul'a uçakla ulaşmış görünüyor fakat bugün İstanbul'da beklemesinin 2. günü. Sanırım gümrükten hala geçmemiş ve ürünü satın aldığımda Prime ile 1420₺~ bir fiyatı vardı yani 30EUR limitini aşıyor. Ürünün şu anki takip durumu şöyle:

Tahmini teslimat tarihi 22 Ağustos'u gösteriyordu ama bu forumda okuduğum şeylere göre Amazon eğer 21 Ağustos'a kadar gümrükten geçmeyeceğine inanırsa iptal edebiliyormuş.

2 gündür İstanbul'da olması ve hala Kolay Gelsin firmasına verilmemesi beni çok endişelendiriyor, sizce kargom gelir mi? Normalde gümrükte hiçbir ürünüm gümrükte bu kadar beklememişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Urun gelemeyebilir, urunun gumruge girdigi tarih onemli diye biliyorum ve henuz girmemis gozukuyor. Ama buyuk ihtimalle gelir 21 Agustos'ta gecerli olacak diye biliyorum.

Gümrükten tonlarca pudra şekerini (!) geçirenlere bir şey yok ama vatandaşın 150 euroluk alışverişine bile kısıtlama var hey Allah'ım deli olacağım.

Amazon'un beni aramasını istiyorum seçeneğine basmıştım ve aradılar, sorunumu ve endişelerimi dile getirdim. Kargo firmasıyla görüşme sağladı 4 5 dakika bekledim ve bana ürünün gümrükten geçtiğini ancak yoğunluktan dolayı güncellenmediğini ve hala Kolay Gelsin kargo firmasına verilmeyi beklediğini söylediler. Aynı problemi yaşayan varsa arayıp canlı görüşün derim.

16 Ağustos, Cuma saat 12 itibariyle o uçakta gümrük işlemlerinden çekim başladı. Benim de alacağım bir malzeme o uçakta. Taşıma geçmişi full aynı. Paketiniz büyük olasılıkla "Kolay Gelsin" şirketine aktarılmıştır. Yakın zamanda gelir.

Sıkıntı bu yasanın yürürlüğe geçtiği zamanlarda olacak. Artık 30$/€ her neyse 1000 liraya tekabül ediyor, haliyle yurt dışından gelecek büyük bir çoğunluk gümrükte ekstra fahiş fiyatlara ya alınacak ya da kalacak.

16 Ağustos, Cuma saat 12 itibariyle o uçakta gümrük işlemlerinden çekim başladı. Benim de alacağım bir malzeme o uçakta. Taşıma geçmişi full aynı. Paketiniz büyük olasılıkla "Kolay Gelsin" şirketine aktarılmıştır. Yakın zamanda gelir.

Sıkıntı bu yasanın yürürlüğe geçtiği zamanlarda olacak. Artık 30$/€ her neyse

Sabah güncellendi durumu gümrükten çekme işleminden maksimum 1 saat sonrasında "Paket teslimat için başka bir taşıyıcı firmaya aktarıldı" yazdı, hala durum bu şekilde. Kolay Gelsin firmasına AB ile başlayan kargo kodunu girdiğimde hata veriyor sabah bizzat arayıp sorarım artık. Teslim için dağıtıma çıktı'ya gelmedi hala bar.

"Paket teslimat için başka bir taşıyıcı firmaya aktarıldı" Tamam işte Kolay Gelsin firmasına bugün gidiyor kargon. Bir problem yok. Pazartesi kapına gelir büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…