28 yaşında hiç sevgilim veya normal kız arkadaşım olmadı

Bende aynı senin gibiyim işten eve, evden işe hayatım böyle geçiyor kendimi o kadar çirkinde görmüyorum ama nedense kızlar yüzüme bile bakmıyor.

Kadın seni şimdiki ve gelecek halinle ilgilenir, burada sorun arkadaşa tavsiye vermekte değil, kendisinin kadınlara ulaşımında sıkıntı var. Sen demek ki hiçbir kadına ulaşamamıssın, erkek hayatta yaptığı her şey kadın ve aile içindir, sen sabahtan akşama kadar asosyal takilip PC oynuyorsan veya forumda kafa patlatıyorsunuz bir çacık olmaz. Tip, para ve oyun üçlemesini artırmaya bak, oyun derken sosyallik (konuşma ve sosyal çevre) tip ise boy ve ayak tırnağına kadar, para ise ortalama seviyede tutmalısın, zihin setini değiştirmeye ve duygusal olarak güçlü olmaya bakmalısın, kızla konuşacaksın konuşması sıcaksa buluşmaya cağıraçaksın. Muhtaç davranma, kadın kendisine muhtaç olmayan o erkeği ister sen kadın olmadan, işinde, fiziğinde, ekonomik durumunu vs geliştirmenin gerek, kimse kalıci degil ki bu hayatta, hayatında hiç aldatılmadan ve ayrilik acısı yaşamadan ölüp gitme, bir şeyler yap bari. Kitap okuyarak sesini iyileştirebilirsin, güzel şarkı söylersin öyle etkilersin, hem sesin iyileşir hem kadını etkilersin hem kitap okumuş olursun aynı zamanda sosyalliğini artırır. Sen ders çalışırsın iyi bir kariyere sahip olursun kadına öyle ulaşırsın, manken gibi bir fiziğin vardır ilk görüşte kızı tavların mesela, çok sosyal çevren vardır buradan bulursun, bu arada sosyal ol derken partilerden partilere akın demiyoruz insanlarla normal bir iletişim kurabilin diyoruz.

Bu arada forumda şöyle böyle yaptım şu kadar kadınla oldum vs. Diyenlere inanma, ortalama üstüyüm diyenlerin çoğu ortalama üstü değil, kendisini kandırıyor.

Kadın senin geçmişini önemsemez, sadece kadına ulaşabilme potansiyeline bakar yani geleceğine ve şimdiki haline, geçmişte 0 kadın olmus olabilir ama sen şu an yakışıklı, zengin, işinde başarılı, hayatta bir şeyler yapmış, okumuş öğrenmiş, zihin setini değiştirmiş, maskülen erkek olmuşsan, kadına yalvarmıyorsan, 70 arzu 30 sağlayıcı davranıyorsan o iş tamamdır. Kadın senin geçmişine bakmaz şimdiki ve gelecek haline bakar. Şöyle geçmişine bakar, daha önce birisiyle olmuşsa belki kendi dini inanç sebebiyle seni istemeyebilir yoksa kadın seni geçmişine bakar ama baktığı şey kadına ulaşabilir olup olmamasına bakar. Ne senden öncesi olsun ne de senden sonrası olsun, ölene kadar birlikte yaşa işte çok takma, mgtow ol sen bence, aile kur çocuk sahibi ol.

Son düzenleme:
Hocam bence cidden yapman gereken şey spora gitmen iyi giyinmen ve güzel bir saç kesimi ile kendine ait bir tarzın olmalı ondan sonra instaya en güzel cıktığın fotoğraflardan en 4ya da 5 tane at gitsin ondan sonra instadan beğendiğin bir kıza yaz hayır derse git başka beğendiğin kıza yaz o da hayır derse başka bulduğun kıza yaz herkes Brad Pitt değil seni yakışıklı karizmatik bulan insanlar elbette olacaktır güzellik göreceli bir kavramdır herkese göre değişir ama mutlaka dediğimi yapmanı tavsiye ederim kaç yaşına gelmişsin bir kere sevip sevilmek senin de hakkın bunun için caba göster en kolay instadan bulabilirsin red yemekten korkma o olmassa başkası olur kafasına geç emin ol insanlar çok kolay birbiriyle iletişim kuruyor engelli insanlar bile bir kismetini bulup evleniyor kendine bunu söyle senin neyin eksik diğer insanlardan kendine yazık edersin böyle olmaya devam edersen yaşın daha da ilerleyince geriye dönüp sürekli pişmanlık yaşayacağına dene en azından denedim olmadı diyerek kendini rahatlatırsın.

Evlen bence çok iyi geliyor tabii bütçe varsa akrabalardan ya da arkadaşlardan bulmalarını rica edebilirsin.

Normal hocam.

Benim gibi erkek arkadaşların bile yoksa bir de anksiyete yaşıyorsan hiçbir halt olmaz. Büyük ihtimalle konuyu açtığından beri hiçbir şey denememişsindir bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…