Merhabalar, eski farem kırıldığı için yeni bir mouse arıyorum elim orta boyutlarda, Rival 110 vardı tam oluyordu elime. Viper Mini almayı düşündüm fakat çok küçük gibi geldi öneriniz var mıdır?
HyperX Pulsefire Core RGB HX-MC004B Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Yukarıdaki üç fare de PAW 3327 sensörüne sahip. 220 IPS ve 30g ivmelenmeye sahipler (ki yeterli bir seviye.) Elinize en uygun olanı alabilirsiniz, DPI, malzeme kalitesi ve ergonomi dışında çok bir farkları olacağını düşünmüyorum.
Logitech M330 Sessiz Kablosuz Optik Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Ben bunu kullanıyorum, 2. senesinde ve halen sağlam. Elinize uyar mı bilmem, sadece atmak istedim. Ayrıca küçük değil, normal boyutta.
Merhabalar, eski farem kırıldığı için yeni bir mouse arıyorum elim orta boyutlarda, Rival 110 vardı tam oluyordu elime. Viper Mini almayı düşündüm fakat çok küçük gibi geldi öneriniz var mıdır?
@mstrikeout Teşekkürler rival 3 almayı planlıyorum zaten apex 3 klavyem vardı uyumlu olurlar hem de diğer mouselerin şekline göre daha iyi gibi geliyor sadelik olarak.
@mstrikeout Teşekkürler rival 3 almayı planlıyorum zaten apex 3 klavyem vardı uyumlu olurlar hem de diğer mouselerin şekline göre daha iyi gibi geliyor sadelik olarak.