F Fatih A Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.341 Çözümler 5 8 Nisan 2021 #11 Khamzat dedi: Sağ sola bakıyom markaya küfür eden var biri diyor çok iyi birisi beni ikna etsinde Gamepower Warlock veya orge falan alayım. Genişletmek için tıkla... Almayın. İlk ay sevinirsiniz bu ürüne neden kötü diyorlar diye ama ürün bozulursa durumlar değişir.
Khamzat dedi: Sağ sola bakıyom markaya küfür eden var biri diyor çok iyi birisi beni ikna etsinde Gamepower Warlock veya orge falan alayım. Genişletmek için tıkla... Almayın. İlk ay sevinirsiniz bu ürüne neden kötü diyorlar diye ama ürün bozulursa durumlar değişir.
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.047 Çözümler 12 8 Nisan 2021 #12 theYagi dedi: Warlock veya orge kesinlikle almayın! Calypso bakın. Genişletmek için tıkla... o kadar eminsen iyi calypso için yarını bekliyoruz
theYagi dedi: Warlock veya orge kesinlikle almayın! Calypso bakın. Genişletmek için tıkla... o kadar eminsen iyi calypso için yarını bekliyoruz
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 8 Nisan 2021 #13 Fatih A dedi: Bunu bir hafta kullanarak mı anladınız? Bu fiyata alınan red switch kaliteli olmaz. Ömrü de kısa olur. Ben bu fiyatlarda Red Switch önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Buraya her ay tekrar gelip yazacağım, bakalım bir sorun çıkacak mı? Khamzat dedi: o kadar eminsen iyi calypso için yarını bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Bana @TÇB hocam önerdi, bu işin üstadıdır kendisi
Fatih A dedi: Bunu bir hafta kullanarak mı anladınız? Bu fiyata alınan red switch kaliteli olmaz. Ömrü de kısa olur. Ben bu fiyatlarda Red Switch önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Buraya her ay tekrar gelip yazacağım, bakalım bir sorun çıkacak mı? Khamzat dedi: o kadar eminsen iyi calypso için yarını bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Bana @TÇB hocam önerdi, bu işin üstadıdır kendisi
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.047 Çözümler 12 8 Nisan 2021 #14 theYagi dedi: Buraya her ay tekrar gelip yazacağım, bakalım bir sorun çıkacak mı? Bana @TÇB hocam önerdi, bu işin üstadıdır kendisi Genişletmek için tıkla... alırsam bende yazıcam
theYagi dedi: Buraya her ay tekrar gelip yazacağım, bakalım bir sorun çıkacak mı? Bana @TÇB hocam önerdi, bu işin üstadıdır kendisi Genişletmek için tıkla... alırsam bende yazıcam