2800-2900 TL arası Sistem Önerisi

Macellan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ayın sonunda alacağım sınavlarımın bitmesini bekliyorum daha fazla bekleyemem herhalde 8 yıldır Casper bilgisayar kullanıyorum. 2800 civarı bir bütçem var fakat dolar düşüp çıkıyor ona göre yapacağım bir şeyler aklımda fotoğrafta da belirttiğim gibi bir sistem var. Ama Monster Laptoplar da cazip geliyor. Ne yapsam bilemiyorum lütfen yorum yazarak yardım ve öneride bulunursanız sevinirim. İyi forumlar. Bir de ayrıca Asus r9 380x ile Sapphire r9 380x arasında ne farklar var?
Adsız.jpg

Sonradan ssd de eklersen pc uçar.
Laptop alma derim bana göre laptop oyun için değildir.
Asus r9 380x ile Sapphire r9 380x arasında marka farkı vardır bence sapphire nitro serisi daha başarılı soğutma konusunda.
Kasanın yanında gelen psu 12v üzerinde 540w güç veriyor sisteme rahatlıkla yeter aklına takılmasın :)

Dosya Ekleri

• 2800-900.jpg
    2800-900.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 139
Yorumun için teşekkürler. Vatan bilgisayar dışında alamam malesef ayrıca gtx970 ile de çok fark yok heralde. Sapphire seçeyim o halde boșuna 100 tl fazladan vermeye gerek olmamalı.

Yorumun için teşekkürler. Vatan bilgisayar dışında alamam malesef ayrıca gtx970 ile de çok fark yok heralde. Sapphire seçeyim o halde boșuna 100 tl fazladan vermeye gerek olmamalı.
Bencede sapphire seç nitro serisi olmasına dikkat et ama yapabiliyosan gtx 970 yap ekran kartını elektrik faturuyla aradaki farkı yoğun oynayan biriysen anlarsın 2-3 ay içinde :D

Sapphire kullanmadığım için bir şey söyleyemem ama Technopat kullanıcılarının çoğunluğu Sapphire kullanmaya karşı. Asus iyidir.

Sağolun arkadaşlar benim de kafamda sapphire vardı ama saçma şekilde görünüşüne de baktım sapphire alacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı