O owen_1 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2014 #11 Silinen üye dedi: Bu sistemi alın. Eki Görüntüle 19243 300TL'ye Gtx 780 mi koyuyorsun ? Genişletmek için tıkla... Nvidia istedi diye öyle koydum. Yoksa bende R9 290x koymasını biliyorum. Yanlış olmuş pardon. Ben sisteme GTX 780Ti koydum sanıyordum. GTX 780 koymuşum.
Silinen üye dedi: Bu sistemi alın. Eki Görüntüle 19243 300TL'ye Gtx 780 mi koyuyorsun ? Genişletmek için tıkla... Nvidia istedi diye öyle koydum. Yoksa bende R9 290x koymasını biliyorum. Yanlış olmuş pardon. Ben sisteme GTX 780Ti koydum sanıyordum. GTX 780 koymuşum.
Y Yasin Yavuz Ziyaretçi 30 Ağustos 2014 #12 şuan vatan bilgisayarda %30 indirim var 31 ağustosa kadar vatandan daha ucuz yok gibi iventusdan da toplatabilirsin ama biraz daha pahalı
şuan vatan bilgisayarda %30 indirim var 31 ağustosa kadar vatandan daha ucuz yok gibi iventusdan da toplatabilirsin ama biraz daha pahalı
Mr. Ax Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2014 #14 Silinen üye dedi: Vatandaki indirimi kaçırmayın derim. Genişletmek için tıkla... şuan alsam %30 indirimlimi alıcam bu ürünleri bide vatan cardlılara falan diyor ama ? olursa gider yarın alırım hemen
Silinen üye dedi: Vatandaki indirimi kaçırmayın derim. Genişletmek için tıkla... şuan alsam %30 indirimlimi alıcam bu ürünleri bide vatan cardlılara falan diyor ama ? olursa gider yarın alırım hemen
Mr. Ax Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2014 #16 Silinen üye dedi: Vatan kart olayı ben alırken yoktu. Genişletmek için tıkla... bide ufak bi sorum daha olacak çok fazla oldum bu ufak sorularla benim sistemdeki ana kartı eklesem olurmu ?
Silinen üye dedi: Vatan kart olayı ben alırken yoktu. Genişletmek için tıkla... bide ufak bi sorum daha olacak çok fazla oldum bu ufak sorularla benim sistemdeki ana kartı eklesem olurmu ?
S Shovery Ziyaretçi 30 Ağustos 2014 #17 Tabi ekleyebilirsiniz. Ama eklemek için herhangi bir şeyden kısmanızı önermem.
Mr. Ax Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2014 #18 Silinen üye dedi: Tabi ekleyebilirsiniz. Ama eklemek için herhangi bir şeyden kısmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Yok sadece anakartı değiştirip diğer şeyleri aynı bırakıcam anakart cidden çekici geldi killer ethernet özelliği (anlatılana göre) bios oc kolaylığı gibi şeyler
Silinen üye dedi: Tabi ekleyebilirsiniz. Ama eklemek için herhangi bir şeyden kısmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Yok sadece anakartı değiştirip diğer şeyleri aynı bırakıcam anakart cidden çekici geldi killer ethernet özelliği (anlatılana göre) bios oc kolaylığı gibi şeyler
S Shovery Ziyaretçi 30 Ağustos 2014 #19 Killer ethernet Pc Mate de yok fakat tek tuş ile OverClock özelliği bulunmakta. Gaming 5 ile değiştirebilirsiniz herhangi bir uyumsuzluk olmaz.
Killer ethernet Pc Mate de yok fakat tek tuş ile OverClock özelliği bulunmakta. Gaming 5 ile değiştirebilirsiniz herhangi bir uyumsuzluk olmaz.
Mr. Ax Hectopat Katılım 30 Ağustos 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2014 #20 Konuda verdiğim anakartı ekledim fiyat 3190 tl oldu hadi hayırlısı. Tekrardan Teşekkür ederim