saliher3n Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #1 Merhaba. Bütçeme göre kaliteli bir mikrofon bulmakta zorlanıyorum. 2. ele yönelmek istedim. Önerileriniz varsa bekliyorum.
Merhaba. Bütçeme göre kaliteli bir mikrofon bulmakta zorlanıyorum. 2. ele yönelmek istedim. Önerileriniz varsa bekliyorum.
flezyyg Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 712 Çözümler 6 Yer USA 10 Şubat 2025 #2 saliher3n dedi: Merhaba. Bütçeme göre kaliteli bir mikrofon bulmakta zorlanıyorum. 2. ele yönelmek istedim. Önerileriniz varsa bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Fifine'nin bu modelini alabilirsiniz 2.el yerine Amazon.com.tr amzn.eu
saliher3n dedi: Merhaba. Bütçeme göre kaliteli bir mikrofon bulmakta zorlanıyorum. 2. ele yönelmek istedim. Önerileriniz varsa bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Fifine'nin bu modelini alabilirsiniz 2.el yerine Amazon.com.tr amzn.eu
saliher3n Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #3 flezyyg dedi: Fifine'nin bu modelini alabilirsiniz 2.el yerine Amazon.com.tr amzn.eu Genişletmek için tıkla... Güncel olarak hyperx cloud 3 kullaniyorum. Sizce daha iyi midir ses kalitesi ondan?
flezyyg dedi: Fifine'nin bu modelini alabilirsiniz 2.el yerine Amazon.com.tr amzn.eu Genişletmek için tıkla... Güncel olarak hyperx cloud 3 kullaniyorum. Sizce daha iyi midir ses kalitesi ondan?
flezyyg Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 712 Çözümler 6 Yer USA 10 Şubat 2025 #4 saliher3n dedi: Güncel olarak HyperX Cloud 3 kullanıyorum. Sizce daha iyi midir ses kalitesi ondan? Genişletmek için tıkla... Evet. Kablosuz kulaklıkların mikrofonları çok iyi olmuyor zaten.
saliher3n dedi: Güncel olarak HyperX Cloud 3 kullanıyorum. Sizce daha iyi midir ses kalitesi ondan? Genişletmek için tıkla... Evet. Kablosuz kulaklıkların mikrofonları çok iyi olmuyor zaten.
saliher3n Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2025 #5 flezyyg dedi: Evet. Kablosuz kulaklıkların mikrofonları çok iyi olmuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu arada bu modellerdeki V, t harfleri ne anlama geliyor? Sadece A6 da gördüm. Aydınlatırsanız sevinirim
flezyyg dedi: Evet. Kablosuz kulaklıkların mikrofonları çok iyi olmuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu arada bu modellerdeki V, t harfleri ne anlama geliyor? Sadece A6 da gördüm. Aydınlatırsanız sevinirim
flezyyg Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 712 Çözümler 6 Yer USA 10 Şubat 2025 #6 saliher3n dedi: Teşekkürler. Bu arada bu modellerdeki V, t harfleri ne anlama geliyor? Sadece A6 da gördüm. Aydınlatırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Sanırım Volt'u belirtiyor. Veya sadece model ismide olabilir.
saliher3n dedi: Teşekkürler. Bu arada bu modellerdeki V, t harfleri ne anlama geliyor? Sadece A6 da gördüm. Aydınlatırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Sanırım Volt'u belirtiyor. Veya sadece model ismide olabilir.