2800 TL DDR4 RAM önerisi

alcornal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Anakartım: MSI B550 A-PRO
İşlemcim: Ryzen 5 5600.

32 GB RAM almak istiyorum fakat bu konularda bilgim yok. 3200MHz CL16 mı 3600MHz CL18 mi almak daha mantıklı olur? Kendimce birkaç tane buldum bunlardan hangileri olabilir farkları nelerdir? Veya sizin önerebileceğiniz RAM'lar var mı? Bütçem 2800 TL kadar daha uygunu olursa da olur.

Kingston Fury Beast (KF432C16BBK2/32) 32GB (2x16GB) 3200MHZ DDR4 CL16 Dual Kit Siyah PC RAM Uygun Fiyatları ile Tebilonda bu ikisi arasında ki farklar nelerdir?

İllaki RGB istemiyorsan bunu al geç. Fazladan para vermeye gerek yok. 3600 C18 ve 3200 C16 arasından 3600 C18 daha iyi ama devasa bir fark yok.

Anakartın sitesinden desteklenenlere baktığım da bu önerdiğiniz çıkmıyor. İlla anakartın sitesinde ki önerilenlerden mi olmalı yoksa fark etmez mi?

Merhaba,

İki ürün arasında gecikme(CL) farklılıkları var.

KF432C16BBK2/32 model belleğin tek tarafında çip varken, KF432C16BB1K2/32 model belleğin her iki tarafında da çip vardır.

KF432C16BB1K2/32
KF432C16BBK2/32

Son düzenleme:
Anakartın sitesinden desteklenenlere baktığım da bu önerdiğiniz çıkmıyor. İlla anakartın sitesinde ki önerilenlerden mi olmalı yoksa fark etmez mi?

Önemli değil. Uyumluluk listesi değil o liste. Anlaşmalı oldukları ürünleri test edip çalışır onayı veriyorlar. Diğerlerinin çalışmaması için bir sebep yok.

Siz hangilerini önerirsiniz?
Aşağıdaki konuda bu bütçeye yakın bir kaç bellek modeli önerilmiş, inceleyebilirsin.

RGB istiyorsan yukarıdaki konuda @The Prodigy'in önerdiği SPECTRIX D35G modelini satın alabilirsin.

RGB istemiyorsan bu ürünü alabilirsin: KINGSTON 32GB DDR4 3600MHZ

Her iki ürün de gayet güzel, 200TL indirim kuponu ile daha uygun bir fiyata satın alabilirsin.

Linkteki ürün tek bellek, farkında olmadan eklemişim, alacak olursanız çift kit olanı alın.

Aşağıdaki konuda bu bütçeye yakın bir kaç bellek modeli önerilmiş, inceleyebilirsin.

RGB istiyorsan yukarıdaki konuda @The Prodigy'in önerdiği SPECTRIX D35G modelini satın alabilirsin.

Her iki ürün de gayet güzel, 200TL indirim kuponu ile daha uygun bir fiyata satın alabilirsin.

Linkteki ürün tek bellek, farkında olmadan eklemişim, alacak olursanız çift kit olanı alın.
@alcornal

Son düzenleme:
Aşağıdaki konuda bu bütçeye yakın birkaç bellek modeli önerilmiş, inceleyebilirsin.

RGB istiyorsan yukarıdaki konuda @The Prodigy'in önerdiği Spectrix D35G modelini satın alabilirsin.

@alcornal

Teşekkür ederim çift kit olanı nasıl bulacağım tam olarak kodu vs aynı mı?

Teşekkür ederim çift kit olanı nasıl bulacağım tam olarak kodu vs aynı mı?

Rica ederim, aynı belleğin kit olanını aşağıya ekliyorum. Ayrıca linkteki Tebilon mağazası Kingston yetkili satıcısı. Daha ucuza satan satıcı da var ama ben yetkili satıcıdan almanızı tavsiye ederim.

Rica ederim, aynı belleğin kit olanını aşağıya ekliyorum. Ayrıca linkteki Tebilon mağazası Kingston yetkili satıcısı. Daha ucuza satan satıcı da var ama ben yetkili satıcıdan almanızı tavsiye ederim.

Yeniden teşekkür ederim. CEO of SK Hynix demişti fakat bu RAM'lar anakartın desteklenenler kısmında çıkmamakta çalışmasında veya hızında herhangi bir sorun olmaz değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı