2800 TL GTX 1060 Sistem Toplama

Güç kaynağı olarak Seasonic öneririm ama Aerocool'dan 100 TL daha pahalı. Dünyanın en iyi güç kaynağı üreticilerinden. Aerocool ses çıkarıyormuş diyorlar bu doğru mudur? Bazı yerlerde öyle okudum bende Seasonic almaya karar verdim.

Güç kaynağı olarak Seasonic öneririm ama Aerocool'dan 100 TL daha pahalı. Dünyanın en iyi güç kaynağı üreticilerinden. Aerocool ses çıkarıyormuş diyorlar bu doğru mudur? Bazı yerlerde öyle okudum bende Seasonic almaya karar verdim.
Aerocool güvenilir bir markadır Technopat'ın bir sistem toplama videosunda da kullanılmıştı sanırım.

Crossfire yapmayı düşünmediğim icin MSI benim icin uygun gibi görünüyor. Bu arada ekran kartı RX 480. Testlere baktım biraz ancak Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB GTA5 testi bulamadım, sizin gördüğünüz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim.
Sapphire RX480 Nitro+ testleri; Sapphire RX 480 Nitro benchmarks - Crysis 3, W3, GTA V, Doom., Sapphire Nitro+ RX 480 review: Polaris rethought and refined.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı