2800 TL ikinci el GTX 1660 alınır mı?

AdmoSegat

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Letgo'dan birisi ile görüştüm. MSI Gaming X 1660 ekran kartını 2800TL'de anlaştık. Perşembe günü bir problem olmazsa buluşucaz.
Şu anda evinde olmadığı için test videosu alamıyorum. Perşembe günü buluşmadan önce testlerini vs alacağım sonrasında kartı alacağım. Sizce başka nelere baktirmaliyim? Alınır mı? Mining vs. anlamadığını ilgilenmediğini ve yapmadığını söyledi. Kendisi bilgisayarı borsa için kullanmış al-sat vesaire...

Aynı şehirde iseniz görüp öyle alınmalı bence. 2800₺ iyi fiyat.

Bu fiyatlara 1660 Super, 1660 Ti veya 2060 bulmayı denemen daha mantıklı olur gibi. 2060 biraz zor olsa da diğerlerini bulabilirsin diye düşünüyorum.

Bu fiyatlara 1660 Super, 1660 Ti veya 2060 bulmayı denemen daha mantıklı olur gibi. 2060 biraz zor olsa da diğerlerini bulabilirsin diye düşünüyorum.

Kutu fatura vs. var dedi oturduğum yerde çok da fazla böyle ilan yok açıkçası
Zaten 2.8e 1660 gayet iyi bence 2060 falan abartı olur mining ihtimali yüksek
Şu an baktığım model boş değil bayağı güzel
MSI Gaming X

Aynı şehirde iseniz görüp öyle alınmalı bence. 2800₺ iyi fiyat.

Evet aynı şehirde görüntülü şekilde konuşup testlerini alacağım. Canlı şekilde gidip yapar miyim bilmiyorum evi müsait olmayabilir.

Müsait falan yok. GPU önemli bir parça. Adam satıyorsa rahatsız edeceksiniz. Bu arada 1660 Ti veya Süper bakabilirsiniz.

Almayın onu. 1660 alın o zaman. 1660'ta miting falan var mı? Tamir görmüş mü? Macun bakımı yapılmış mı? Hepsini öğren.
1660 Super var mining yapmadığını söylüyor kutu fatura yok 3.300 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…