2800 TL klavye+mouse önerisi

Bütçe
2800

Bir de bilinen markalardan olursa sevinirim. Ajazz, Dareu tarz markalar ve klavyeleri sevmiyorum.
İnatla hala bu tarz klavye önermenizin sebebini anlamadım, hot swappable/custom klavye sevmiyorum.

bir de bilinen markalardan olursa sevinirim. Ajazz, Dareu tarz markalar ve klavyeleri sevmiyorum.
İnatla hala bu tarz klavye önermenizin sebebini anlamadım, hot swappable/custom klavye sevmiyorum.

Gidin Rampage alın o zaman 2 ay sonra a tuşu basmıyor diye yazarsınız buraya.
Dediğiniz o bilinen markaların bu seviyedeki ürünleri 3 bin falan anca. Ama gidip Anti-Ghosting olmayan mekanik bile olmayan bir klavye anca alırsınız.

Gidin Rampage alın o zaman 2 ay sonra a tuşu basmıyor diye yazarsınız buraya

İstediğim özellikleri orada yazdığım halde üstüne sevmiyorum dememe rağmen hala o tarz şeyler öneren sizsiniz? Garip.

Sadece Türkçe ye uymuyor o kadar Ajazz Dareu atmadım ben oraya.
O tarz markaları kastediyorum zaten, iyi niyetinizi anlıyorum fakat bu tarz klavyeleri tercih etmiyorum, teşekkürler.

Mouse olarak SS Prime+ buldum 950 liraya. Klavye tek kaldı.

Klavye olarak bütçeyi arttırdım ve ASUS ROG STRIX Scope RX aldım. Klavyeden çok memnunum şu anda. Tam sıkıntısını inanılmaz seviyede hassas bir klavye. Alışması zaman alır ama onun dışında gerek tasarımı gerek switchleri gerçekten elit olduğunu hissettiriyor. Ayrıca RGB'leri de gayet güzel, kısacası bayağı beğendim diyebilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…