2800 TL Monitör Dahil RX 480 Sistem?

Hocam bilerek mi yaptınız Allah aşkına. İstediğinizi alın siz bilirsiniz.

Hocam biraz daha para biriktirip alın sistem. Cidden PC toplayacaksan her şeyi ya dengeli seçmek lazım.
Yok zaten düşüncem bu idi. İmzayı güncellemeye üşenmiştim. Bütçem i5 6500 + RX 470 sisteme yetiyor ve başta bunu almayı düşünüyordum. Ama benim için fazla gelir bu sistem. İşimi göreni alıp geri kalan paramı başka şekilde harcamak istiyorum. Öğrenciyim sonuçta.

Cidden kusura bakma bir hatam varsa af fola. Siz bana bakmayın, istediğinizi alın ben sadece tavsiye ve deneyimimi söylüyorum. Eğer yeterli olacağını düşünüyorsan alabilirsiniz.

Cidden kusura bakma bir hatam varsa af fola. Siz bana bakmayın, istediğinizi alın ben sadece tavsiye ve deneyimimi söylüyorum. Eğer yeterli olacağını düşünüyorsan alabilirsiniz.
Estağfurullah anladım demek istediğinizi. Başka yerde görsem ben de aynısını söylerim.

Hocam işlemciniz i5 yapabiliyorsanız yapın bari. Gerisi basit.

SSD'nin ne işe yaradığını anlamadığım için bir SSD var bende çünkü ben geri zekalıyım sen süper zekasın.
Kafa güzelmiş. 800GB oyun yükleyince süper bilgili insan olunuyor çünkü. Haklısın süper bilgili arkadaşım. Devasa süper bilgili kullanıcı tespit ettik technopat ekibine sesleniyorum bu adamı işe alın çünkü 800GB oyun yüklemiş o yüzden süper bilgili. İğneleme yapıyorum moderatörler, yanlış anlaşılmasın.
Oyunların tam sürümleri beta sürümlerden daha stabil çalışırlar ama senin kafa almıyor olsa gerek, sorun sende değil kafanda sonuçta. En güzel örneklerinden biri Rainbow Six Siege. Beta'da Low ayarlarda 50-60 FPS alırken, oyunun tam sürümünü High ayarlarda 70-80 FPS değerlerinde oynuyorum. Konu başlığı da dengeli sistem değil, 2800 TL sistem değil, RX 480 takılabilir mi diye yazıyor 2800 TL sisteme. Sığar mı diyor. Git, uyu gel, belki zihnin açılır kahve falan da içebilirsin. İyi gelir.

SSD'li de SSD'siz de PC kullandım ve çok fazla işlemi aynı anda yapıyorum. SSD bana zaman kazandırıyor orası bir gerçek ve bütçe yetiyorsa SSD kesinlikle eklenmeli ama unuttuğunuz iki nokta var. Birinci ve önemli olan, konu sahibi arkadaş 2800 TL bütçe ile RX 480'li PC toplanabilir mi diye sormuş. Yani RX 460 veya RX 470 önermek, arkadaşın sorusuna verilen bir cevap değil. İkinci nokta ise SSD için ekran kartını kısmanın saçmalığı. SSD 100 TL civarına da bulunur. Sistem alınır, kurulur, kullanılır, 1 ay sonra da SSD alınır. SSD'nin ne gibi avantajlar sağladığının tecrübe ile farkında olmamla birlikte, imkan yoksa kesinlikle vazgeçmekten çekinmeyeceğim bir parça. RX 480'i neden düşük bütçeli sisteme almaya çalışır bir insan? "Ben render alacağım, sürekli after effects kullanıyorum bana RX 480 lazım" diyen birini gördünüz mü? 2800 TL sisteme bir insan RX 480 istiyorsa o sistem oyun amaçlıdır. Oyun amaçlı bir sistemde SSD farkı yine hissedilse de olmaz olmaz değildir. Ekran kartı amazon.com üzerinden 3 GB GTX 1060'ı 700 TL civarına alınarak da halledilir ama adam RX 480 takılır mı diye soruyor, ona göre öneri beklerken hepiniz "SSD şöyle", "SSD böyle" tartışması yapıyorsunuz. Arkadaşın teki de bana cahil diyor. Sanki yarış yapıyoruz burada. İnsanlara yardımcı olmayıp af edersiniz ama sidik yarışına girecekseniz başka siteler bulun kendinize.

Son düzenleme:
"Yanlış anlaşılmasın" sonrasını okumadım, bir şeyler yazmaya çalışmışsın ama, o konudan bu konuya hoplaya zıplaya anca bu kadar olmuş içindeki cehaleti kusmuşsun. Ben sana 800 GB oyun bilgi mi getirir dedim? SSD sistem için gerekli bir parçadır, SSD'siz sistem aynı sen örneğinde olduğu gibi dengesizdir.

Tamam çok bilgili üstün zekalı eline su dökülemeyecek aşırı profesyonel 800 GB korsan oyun arşivi olan süper insan kardeşim. GT 730 + SSD büyüktür GTX 1060 + HDD'den. Çünkü SSD olmazsa olmaz hatta SSD alınca RX 480 yanında veriyorlar konu sahibi arkadaş da cevabını almış oluyor. SSD'nin anlamı zaten RX 480 olduğu için konuyu açan arkadaşa süper cevap vermiş oluyoruz. İğneleme idi moderatörler, yanlış anlamayın.

Ek olarak: Moderatör ekibinden rica ediyorum, mesajları okumadan içeriğini tahmin ederek cevap veren, konu ile alakasız cevaplar yazıp tabiri caizse sidik yarışına girmeye çalışan arkadaşlara bir uyarı yapabilir misiniz?

Bir şey bilmeden burda ağlıyorsunuz üstüne birde moderasyon ekibini uyarıp iğneleme yapıyorum diye ardın başkalarına ceza vermelerini dileniyorsun.
Size daha bir şey demeyeceğim, ceza vb. bir arzumda yok sizin gibi zaten size verilebilecek en büyük cezayı vermiş yaradan.

Arkadaşım sonradan sisteme SSD eklemek mi ? Yoksa RX470 yerine RX480 eklemek mi ? Bu kadar basit aslında ama sen bir görüşe kitlenmişsin başkalarının yazdıklarını okumuyorsun bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…