2800 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

nameis

Hectopat
Katılım
28 Haziran 2017
Mesajlar
172
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar biliyorum daha bugün laptop tavsiyesi konusu açmıştım ama vazgeçtim. Bütçeyi biraz daha arttırıp masaüstü almaya karar verdim. Klavye, mouse, monitör, SSD, Windows 10 lisans, mouse pad, Cat7 ethernet kablosu dâhil bütçem 2800 TL. Benim düşüncem şöyle:

Sistem:
Ürünleri sırayla alacağım yarın monitörü sipariş edeceğim yardımlarınızı bekliyorum.

Yardımcı olabilecek kimse yok mu? Bütçemi zaten çok zorladım. Paramı hakkıyla harcamak istiyorum.

Belki de 10.000 TL sistem toplama gibi hayali bir başlık açsam daha çok ilgi çekerdi.

Sistemin siparişini verdim güç kaynağı beni tedirgin ediyor.
 
Sisteminiz iyi gibi. Keşke sipariş vermeden önce konuyu açsaydınız. Belki daha iyi birşey toplanabilirdi...
Ürünü sipariş etmeden 2 gün önce açtım maalesef kimse yardım etmedi ürünü havale ile aldım Pazartesi yatıracaktım iptal edebilirim yani sıkıntı yok SSD dâhil bütçem 2350 TL yardımlarınızı bekliyorum. Yalnız ürünü havale ile almak zorundayım havale ile satan bir yer olması lazım montaj yapılmış olarak gönderilemesi lazım eğer daha iyisi olursa siparişi iptal edeceğim .
 
Anakart çipetini B350 ve kasa, PSU'yu daha iyi markalardan seçerek bu sistemi oluşturdum. SSD'yi sonradan da alabilirsiniz. PSU' çok daha önemli bir bileşen;
ryzen7.png
 
Anakart çipetini B350 ve kasa, PSU'yu daha iyi markalardan seçerek bu sistemi oluşturdum. SSD'yi sonradan da alabilirsiniz. PSU' çok daha önemli bir bileşen;
Eki Görüntüle 260577
Hocam ilk defa sistem topluyorum hep laptop, hazır PCler kullandım benim için öncelik uzun süre kullanabilmemdir bu fiyat için en iyisi bu mudur? Birde Teknobiyotikten mi topladınız? Montaj bedeli dahil mı?

Birde başka marka bir güç kaynağı kullanmak daha iyi olmaz mı?

High Power 500W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) veya şunu alsam?
 
O belirttiğiniz güç kaynağını da kullanabilirsiniz. 80+ sertifikalı olması lazım uzun ömürlü olması ve bileşenleri düzgün beslemesi için. Topladığım sistem fiyatına göre gayet iyi ve yükseltmeye açık. Yine de siz bilirsiniz.
 
O belirttiğiniz güç kaynağını da kullanabilirsiniz. +80 sertifikalı olması lazım uzun ömürlü olması ve bileşenleri düzgün beslemesi için. Topladığım sistem fiyatına göre gayet iyi ve yükseltmeye açık. Yine de siz bilirsiniz.
80+ almayı düşünüyorum. İtopyadan iptal ettim ürünü, iptal talebiniz değerlendiriliyor yazıyor havale olduğu için iptal edilir diye düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı