Biri wqhd diğeri QHD farkları nedir acaba?
Bir de panellerle ilgili pek bilgim yok neyi almalıyım bilmiyorum.
Eyvallah usta yine yardımcı oluyosun. Diğer sorduğum konuya ne diyorsun WQHD mı daha iyidir yoksa QHD seçmek mı?![]()
Asus TUF Gaming VG32VQ 31.5" 1ms Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF Gaming VG32VQ 31.5" 1ms Freesync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
AOC Q27G2U 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AOC Q27G2U 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam VA ya da IPS alın 2K monitörler için. Bir de dikkat edn piksel aralığı fazla olmasın.
![]()
Asus TUF Gaming VG32VQ 31.5" 1ms Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF Gaming VG32VQ 31.5" 1ms Freesync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
AOC Q27G2U 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AOC Q27G2U 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam VA ya da IPS alın 2K monitörler için. Bir de dikkat edn piksel aralığı fazla olmasın.
Hocam 2K için 32 Inc tercih edilmiyor diye biliyorum ben.
Eyvallah usta yine yardımcı oluyorsun. Diğer sorduğum konuya ne diyorsun wqhd mı daha iyidir yoksa QHD seçmek mı?
Benim kullanım tecrübelerime göre kanaatimce 24-1080p | 27-2k | 32 4k24 Inc tercih edilmez genelde 32 ya da 27 tercih ediliyor.
Hocam ikisi de aynı şey. Bazı markalar QHD diyor bazıları wqhd diyor.
Benim kullanım tecrübelerime göre kanaatimce 24-1080P | 27-2K | 32 4K.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.