2800 TL Oyun İçin Sistemi Önerisi

@Barışçıl işin çok çok zor kolay gelsin.

Çift kanal bellekler daha performanslıdır hele söz konusu Ryzen olunca bunun önemi çok daha artar. Senin performasının artması pek çok faktöre bağlıdır, burada saçma sapan yazıyorsun. Yazma.

Ayrıca 1000 FPS almanın bir mantığı yok. Söz konusu kişi için grafik kalitesi daha önemli olmalı zira monitörü çok çok büyük ihtimalle 60 Hz. Yani oyunu 60 Hz'e sınırlayıp oynaması bile daha iyi olur.

Hocam birde siz toplayabilir misiniz 3000 TL civarında.

Dostum sen bu kişinin dediklerine inanma. Eksik bilgisiyle bilmeyenlere bilgiçlik taslıyor aklınca.
CS:GO'yu sorduğuna göre multi-player oyun oynayacaksın. Çift kanal bellek senin için şart. Önerdiği ekran kartının GPU'su benim önerdiğim kartın GPU'sundan daha düşük. Önerdiği kasa desen fiyatını hak etmeyen bir ürün. O paraya Corsair alınır. İçindeki güç kaynağı kalitesiz. Koyduğu bellek daha kalitesiz.

Hocam büyük ihtimal ben BAN yiyeceğim bunun yüzünden ama delirtiyorlar insanı.
Alabileceği FPS zaten belli. 60 Hertz monitörde 400 FPS almanın çok da bir önemi yok. Çünkü yaşayacağı block noise, ghosting zaten yeterince gözünü yoracaktır. Adaptive Sync olmamasından kaynaklı yaşayacağı tırtıklanmalar da cabası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…