SoraKnight43 Picopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #11 Mantar09 dedi: 2600 TL iyi fiyat gift switch ekranlı ve knob olması da avantaj hoşuna gittiyse alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok hoşuma gitti. Bir de G75'in tuşları yanda olduğu için sıcak bakmıyorum. Keycap alırsam da bütçeyi aşar.
Mantar09 dedi: 2600 TL iyi fiyat gift switch ekranlı ve knob olması da avantaj hoşuna gittiyse alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok hoşuma gitti. Bir de G75'in tuşları yanda olduğu için sıcak bakmıyorum. Keycap alırsam da bütçeyi aşar.
Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 820 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #12 SoraKnight43 dedi: Çok hoşuma gitti. Bir de G75'in tuşları yanda olduğu için sıcak bakmıyorum. Keycap alırsam da bütçeyi aşar. Genişletmek için tıkla... Bende G75i alırken keycap değiştiririm diye düşünüyordum fakat gerçekten çok güzel duruyor tabii ki sizin tercihiniz klavyeye ayrı hava katıyor.
SoraKnight43 dedi: Çok hoşuma gitti. Bir de G75'in tuşları yanda olduğu için sıcak bakmıyorum. Keycap alırsam da bütçeyi aşar. Genişletmek için tıkla... Bende G75i alırken keycap değiştiririm diye düşünüyordum fakat gerçekten çok güzel duruyor tabii ki sizin tercihiniz klavyeye ayrı hava katıyor.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.810 Makaleler 3 Çözümler 25 28 Ağustos 2025 #13 SoraKnight43 dedi: Çok hoşuma gitti. Bir de G75'in tuşları yanda olduğu için sıcak bakmıyorum. Keycap alırsam da bütçeyi aşar. Genişletmek için tıkla... Bende kullandım bir süre benim de sevdiğim bir klavye idi ekranı olsun benim için olmazsa olmaz knob olması olsun güzel klavye Flex cut PCB ve gift switchlerle bayağı güzel bir ses veriyor ekrana GIF eklemesi olsun hoş klavye.
SoraKnight43 dedi: Çok hoşuma gitti. Bir de G75'in tuşları yanda olduğu için sıcak bakmıyorum. Keycap alırsam da bütçeyi aşar. Genişletmek için tıkla... Bende kullandım bir süre benim de sevdiğim bir klavye idi ekranı olsun benim için olmazsa olmaz knob olması olsun güzel klavye Flex cut PCB ve gift switchlerle bayağı güzel bir ses veriyor ekrana GIF eklemesi olsun hoş klavye.
SoraKnight43 Picopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #14 Revengest dedi: Bende G75i alırken keycap değiştiririm diye düşünüyordum fakat gerçekten çok güzel duruyor tabii ki sizin tercihiniz klavyeye ayrı hava katıyor. Genişletmek için tıkla... Güzel duracağına eminim ancak tuşların yanda olması benim için sorun.
Revengest dedi: Bende G75i alırken keycap değiştiririm diye düşünüyordum fakat gerçekten çok güzel duruyor tabii ki sizin tercihiniz klavyeye ayrı hava katıyor. Genişletmek için tıkla... Güzel duracağına eminim ancak tuşların yanda olması benim için sorun.