2800 TL'ye GTX 970 Sistem Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu sistemi al. Ekran kartı Inventus'tan, monitör Eksen Bilgisayar'dan alınacak.

Geri kalan bileşenler Vatan'dan.

Dipnot: Harika bileşenler çıkardık, monitör o olamaz maalesef.

i5-4460
H81M-PLUS
EVGA GTX970 ACX 2.0 (Buradan alınacak: EVGA GTX970 ACX 2.0 4GB ekran kartı - inventus)
GSKILL RipjawsX 8GB (2x4GB) 1600MHz
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm
Zalman Z3 Plus
Corsair VS 550
AOC 21.5" E2262Vw (Buradan alınacak: AOC E2262VW 21.5" 1920x1080 5ms Full HD Siyah/Beyaz LED Monitör)

Toplam: 2816 TL

Bilgisayarı elden alabilirsin, bir sıkıntı yok.

Alacağın sistemde sadece ekran kartı ve monitör olmayacak. Diğer bileşenleri sipariş ederek alacaksın.

Ekran kartını takamayacağım demiyorsun herhalde, yanlış mı anladım?

Beni anlamadın sanırım, önerdiğim ürünlerde Kapıda Ödeme seçeneği mevcut. Sen, ürünü kapına gelince nakit olarak ödüyorsun.

Örnek 1 (AOC 21.5" E2262Vw):
Teslimatta Nakit Ödeme (KDV Dahil)298,98 TL
[TBODY] [/TBODY]

Ekran kartına gelirsek, Kapıda Ödeme seçeneği ile 1220TL oluyor. Onu eliyoruz. Vatan'dan MSI GTX970 al, RAM'i 4GB düşür.

Peki msi gtx 970 ne zaman piyasa girecek ? Hala ön sipariş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu bekleyene kadar asır geçer herhalde.

Şöyle yapıyoruz, dikkatlice dinle.

Inventus'ta ürünün ücretini Havale veya EFT ile aktarabilirsen sana %30 indirimli fiyatıyla geliyor.

Yani 1123TL'den satılan EVGA GTX970 ACX 2.0, sana aynı fiyatı ile gelecek. Tabi Havale veya EFT yaparsanız.

Detaylı bilgi için Müşteri Hizmetlerini arayın derim. Ailen bir konuşsun, iyice güvensinler.

Inventus hiçbir zaman müşterisini yarı yolda bırakmaz ;)

Tel:0216 347 19 47
Faks:0216 347 19 80
[TBODY] [/TBODY]

İnventus' dan nasıl alışveriş yapabiliriz ? Biraz anlatabilir misin ?
@Silinen üye

Nasıl alışveriş yapabilirim derken? Bu seçenekler ile yapabilirsin. Çoğu üründe böyle.

%30 indirimli Havale/EFT, Tek Çekim, Advantage 3 ay, Axess 3 ay, Bonus 3 ay, Maximum 3 ay, World 3 ay
%28 indirimli Advantage 6 ay, Axess 6, 9 ay, Bonus 6 ay, Maximum 6, 9 ay, World 6 ay
%24 indirimli Kapıda Ödeme, Advantage 9 ay, Bonus 9 ay, CardFinans 9 ay, World 9 ay
[TBODY] [/TBODY]

Ayrıca bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim ;)

Ben bu güvenilirlik, teknik servis, danışma ve huzurlu alışverişe 5 değil 50 $ fazladan verir yine inventustan alırım. 1 hafta oldu imzamdaki sistemimi alalı ve ertuğrul beyin kafasını şişirdim hergün başka bir soru için arıyorum oda nazikçe ve sabırla cevaplıyor sorularımı.
s1.gif
Alırkende 12 taksitle kredi kartıyla aldım ve k.köye gidip kendim teslim aldım. Açıkçası gittiğimde daha büyük bir yer bekliyordum anlatılanlara göre ama görünce anladım ki zincir marketlerdeki bilgisiz alakasız ve bazen saygısız elemanlarla dolu yerlerden alacağıma müşterisini memnun etmeyi bilen güvenilir biryerden almak her zaman daha iyi. Kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah işi büyüttüklerinde de bu anlayışla devam ederler çünkü böyle bir satıcının çok alıcısı olur. Bizim gibi memnun müşterileri zaten onların tek reklamları. Bende onları buradan duydum ve iyiki duymuşum. Saygılar.

Not: Sattıkları ürün arıza çıkarırsa size UPS kargoyu yollatıp alıp tekrar yolluyorlar ve kargo masrafı almıyolar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı