Arkadaşlar ben bir sistem topladım kafamda. Çarşamba günü alacağım ama maalesef bütçeye takılı kaldım. O yüzden seçtiğim ürünleri buna göre de yorumlayabilirsiz. Sistemim :
Arkadaşlar dediğim gibi arkadaşlar sistemde fiyat artışı söz konusu olamaz ama bazı kısılabilcek olan parçalardan kısıp diğerlerini arttırabilirsiniz. Limiti 2900 TL üstü yok. Ayrıca RAM dual kit mi olmalı? Tek olanlar daha ucuz ve 1600-1866 MHz seçeneklerinden 1600'ü seçsem ne olur fiyat için ? Tüm parçaları değerlendirmenizi istiyorum arkadaşlar. Konu kirliliğine gerek yok, şimdiden teşekkürler. Fiyat kesindir ve sistem Vatan'dan toplanacaktır.
Ben tek modül ramde kalmasını tavsiye ederim çünkü bir 8 daha eklediği zaman dual-channel olacak zaten bildiğim kadarıyla o anakart dual-channel destekliyor quad-channel değil.
Anakart 1600 mhz bu sorun olmazmı ? İşlemci asıl peki bilgilendirirseniz ürünler hakkında sevinirim. İki sistem topladım biri senin dediğin bide bu sizce hangilerini seçmeliyim hangi işlemci daha iyi ? Anakart nasıl olur ?