2800 TL'ye ikinci el RX 6500 XT alınır mı?

Mistix

Picopat
Daha fazla  
Biliyorum kartın iyi yorumları yok ama fiyat 2800 TL.
Sıkıntısız çalışıyormuş.
Anakartım PCI-e Gen 3.

Biliyorum kartın iyi yorumları yok ama fiyat 2800 TL.
Sıkıntısız çalışıyormuş.
Anakartım PCI-e gen 3.

O fiyatlara 1070 bulabilirsin 1070'e sahibim ama ben güncel alacağım diyorsan onu alabilirsin.

Onada baktım hocam . 1070 direk bulunduğum şehirde yok.

Benim de şehirimde yoktu Param Güvende ile aldım 3.3K'den indirdim ve Param Güvende indirimi vardı 2.9k ye aldım pazarlık yaparak Param Güvende ile alabilirsin belki.

Nerede yaşıyorsun.

Benim de şehirimde yoktu Param Güvende ile aldım 3.3K'den indirdim ve Param Güvende indirimi vardı 2.9k ye aldım pazarlık yaparak Param Güvende ile alabilirsin belki.

Nerede yaşıyorsun.

Bursa da yaşıyorum satılan tek kart arızalı.

3500TL'ye satıyorlar 3000TL yapacaklarını zannetmiyorum ki yapsalar bile 420TL Param Güvende ücreti nedeniyle alamıyorum.

Bursa da yaşıyorum satılan tek kart arızalı.

3500TL'ye satıyorlar 3000TL yapacaklarını zannetmiyorum ki yapsalar bile 420TL Param Güvende ücreti nedeniyle alamıyorum.

Maalesef bende o Param Güvende yüzünden alamıyordum RX 580 alacaktım son çare sonra 10 gün araştırdım her gün şansa buldum RX590 ya da RX 6500 XT almalısın bulamazsan.

Maalesef bende o Param Güvende yüzünden alamıyordum RX 580 alacaktım son çare sonra 10 gün araştırdım her gün şansa buldum RX590 ya da RX 6500 XT almalısın bulamazsan.

Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim ilanı kaçırmadan 6500 XT alıyorum ben. RX serisi enerji tüketimi nedeniyle seçemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…