2800 TL'ye Logitech G PRO X Superlight 2 alınır mı?

Ahnohnim

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımdan alacağım 2800TL son fiyatı sizce alınır mı?

Harika fiyat, sorunu var mi?

Arkadaşımı 5 senedir tanıyorum tüm aldığı ürünlere bebek gibi bakar hiçbir sıkıntısı yok bir aralar Reddit'te falan mouse kronik sorunlu diye geziyordu ondan buraya yazdım emin olamadım.

Arkadaşımı 5 senedir tanıyorum tüm aldığı ürünlere bebek gibi bakar hiçbir sıkıntısı yok bir aralar Reddit'te falan mouse kronik sorunlu diye geziyordu ondan buraya yazdım emin olamadım.
Hayır yok kronik sorun derken ne gibi çift iklama scroll falan mi? iyi bir mouse, Superligth 1'in eskiden kronik sorunları vardi oda yeni üretimlerde bir kismi kaldırdı.

Garantisi varsa alınır, beyaz rengi ise dikkatli kullan sararma yapar mouse.

Kaç senelik mouse?
Mouse daha yeni geldi sayılır eski değildir max 1 bucuk sene

Eğer ki 1 sene veya uzun süredir kullanılıyorsa 2800 TL'ye pahalı geldi bana. Wraithten 0 mouselara bakılabilir o fiyatlarda.

Ben hala alınmama taraftarıyım ama siz bilirsiniz.

Anladım hocam ben Superlight 1'i Superlight 2 ile karıştırmışım o zaman sağ olun sanırsam gidip alacağım çünkü zaten ürün yarı fiyatına tertemiz yedek skatez bile duruyor teşekkür ederim yardımınız için iyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…