2800 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
2800 TL
Hocam 3000 bütçem var MCHOSE A7 ultramı alayım fantech helios II pro mu? Hangisi beni daha uzun süre götürür günde 16 saat kadar kullanıyorum

RAWM mouselara bakmani oneririm Wraith'ten ikisi yerinede. Malzeme kalitesi olarak daha iyiler A7 Ultra'dan. Fantech kadar iyi degiller ama donanimlari daha iyi.

Rawm mouselara bakmani oneririm Wraith'ten ikisi yerinede. Malzeme kalitesi olarak daha iyiler A7 Ultra'dan. Fantech kadar iyi degiller ama donanimlari daha iyi.

Rawm SH01 Pro siparişi verdim hocam teşekkür ederim öneriniz için.

İfadeler: kxy
Tekrar merhaba mouse bugün elime geldi sorunsuz ama internette polling rate testi yapınca 1000 Hz geçmiyor driverda 8000 aktif sen test ettinmi.

Evet test etmiştim hocam veriyor 8k.

Fotoğraf atayım hatta her modda 8K veriyor.

Bu Razer'ın test programı.

Son düzenleme:
Internet sitelerinden bakmanizi onermem. Razer'in programindan bakın.

Evet siteler farklı gösteriyor bir siteye denemek için girdim 4K'yı zor gördü arkadaş sitelerden denemiş herhalde. Bir de hocam dün Razer'ın test programını indirirken virustotel e atmıştım trojan falan var dedi 3 tane uyarı verdi normal mi acaba? Kendi sitesinden indirmiştim.

Microsoft Defender'la taradım şimdi bir de o bir şey bulamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…