YouTube'dan bakarak bir sistem topladım. Bazı parçaları 2.el özelliklerini yazmak istiyorum. Acaba bu parçalar birbirleriyle uyumlu mu ve fiyatına göre nasıl?
Anakart MSI B350 PRO-VD.
İşlemci AMD Ryzen 5 1600X.
RAM 8 GB 3000MHz CL16.
SSD SanDisk SSD Plus 2.5" 240 GB.
Ekran kartı MSI RX460 4 GB OC.
Güç kaynağı Power Supply 12 cm fanlı 350W.
YouTube'dan bakarak bir sistem topladım. Bazı parçaları 2.el özelliklerini yazmak istiyorum. Acaba bu parçalar birbirleriyle uyumlu mu ve fiyatına göre nasıl?
Anakart MSI B350 PRO-VD.
İşlemci AMD Ryzen 5 1600X.
RAM 8 GB 3000MHz CL16.
SSD SanDisk SSD Plus 2.5" 240 GB.
Ekran kartı MSI RX460 4 GB OC.
Güç kaynağı Power Supply 12 cm fanlı 350W.
Birbirine uyumlu. SSD, model olarak kronik sorunlu. Size sorunlu olarak da gelebilir, hiç sorun çıkarmayabilir de. Şansa bağlı biraz. PSU'nun tam modeli nedir? Kasa ne olacak? Belleği çift kanal 2x8 almanızı öneririm bütçeniz yeterse. Performansta gözle görülür bir artış olur.
Birbirine uyumlu. SSD, model olarak kronik sorunlu. Size sorunlu olarak da gelebilir, hiç sorun çıkarmayabilir de. Şansa bağlı biraz. PSU'nun tam modeli nedir? Kasa ne olacak? Belleği çift kanal 2x8 almanızı öneririm bütçeniz yeterse. Performansta gözle görülür bir artış olur
Bence de 2X 8 GB alman daha iyi olur 3200MHz 2x8 alırsan bayağı bayağı iyi olur PSU ise imkan varsa bir tık üstünü 400W ya da 450W al marka kaynaklı ileride güç düşmesi yaşanıyor PSU'lar da kaliteliler de demiyorum ama bu tarz normal fiyatlar da oluyor SSD olarak da bence 30 TL fazla ver baska marka al Kingston veya hikvision alabilirsin
Tabii bir de işlemci soğutucu ve kasa içi soğutma çok çok önemli kaç adet fan kullanıyorsun ve işlemci soğutucu tipi ne ve markası.
Intenso 3813440 2.5" 240 GB SATA 3 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.