2800 TL'ye Ryzen 3 1300X ve RX 570 hazır sistem alınır mı?

Ram kısmından Adata'nın 3000Mhz Ram'lerini seçiniz Ryzen sistemlerde Ram hızları önemli ve en kısa sürede 8GB Ram daha takıp 16GB çift kanal Ram yapmalısınız +(5-10) Fps fark edebiliyor.. Onun dışında ya Ryzen 5 2500X yapabilirsiniz işlemcinizi veya SSD ekleyebilirsiniz size kalmış.

Ram kısmından Adata'nın 3000Mhz Ram'lerini seçiniz Ryzen sistemlerde Ram hızları önemli ve en kısa sürede 8GB Ram daha takıp 16GB çift kanal Ram yapmalısınız +(5-10) Fps fark edebiliyor.. Onun dışında ya Ryzen 5 2500X yapabilirsiniz işlemcinizi veya SSD ekleyebilirsiniz size kalmış.
Uzun bir süre ram alamam.
Rica etsem İtopya 2.4 ram takar mı acaba yada bilen birisi varsa söyleyebilir mi ?
Uzun bir süre ram alamam.
Rica etsem İtopya 2.4 ram takar mı acaba yada bilen birisi varsa söyleyebilir mi ?
Edit:Arkadaşlar 950 Tl’ye Hepsiburada’dan Sapphire RX 570 Pulse siparişi verdim 2000 Tl’ye bu karta uyacak sistem toplayabilir misiniz nanokatalog’dan olmasın yeter.
Ayrıca 300-500 Tl civar monitör de. Önerir misiniz ?

Son düzenleme:
Keşke 30 TL daha verip Nitro modelini alsaydın. Neyse hayırlısı olsun. 2000 TL çok az bir sistem toplayabilmek için İncehesap üzerinden en ucuz ürünleri aldğım halde 50 TL aştı bütçeyi ve HDD veya SSD ekleyemedim kasa en düşük fiyatlı model olmasına rağmen.
1546522912626.png

Keşke 30 TL daha verip Nitro modelini alsaydın. Neyse hayırlısı olsun. 2000 TL çok az bir sistem toplayabilmek için İncehesap üzerinden en ucuz ürünleri aldğım halde 50 TL aştı bütçeyi ve HDD veya SSD ekleyemedim kasa en düşük fiyatlı model olmasına rağmen.
Eki Görüntüle 356921
Tamam sorun değil sapphire nitronun linkini de atabilir misiniz zaten HDD vardı bende.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı