Taha Resul Kilopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 277 Makaleler 1 Yer Ankara, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #11 Sercan Canpolat'ın topladığı sistem benim topladığıma göre daha iyi gibi. Onu alabilirsiniz
M.Hakan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2013 Mesajlar 1.196 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #12 Oyun performansı odaklı PC istiyorsan bunu seçebilirsin ama @Sercan Canpolat 'ın önerdiği sistemin normal PC performansı daha iyidir.
Oyun performansı odaklı PC istiyorsan bunu seçebilirsin ama @Sercan Canpolat 'ın önerdiği sistemin normal PC performansı daha iyidir.
T TheMaho Ziyaretçi 8 Eylül 2014 #13 M.Hakan dedi: Oyun performansı odaklı PC istiyorsan bunu seçebilirsin ama @Sercan Canpolat 'ın önerdiği sistemin normal PC performansı daha iyidir. Eki Görüntüle 21104 Genişletmek için tıkla... Bütçeyi aşmış durumda. @Sercan Canpolat'ın önerdiği sistemi beğendim.
M.Hakan dedi: Oyun performansı odaklı PC istiyorsan bunu seçebilirsin ama @Sercan Canpolat 'ın önerdiği sistemin normal PC performansı daha iyidir. Eki Görüntüle 21104 Genişletmek için tıkla... Bütçeyi aşmış durumda. @Sercan Canpolat'ın önerdiği sistemi beğendim.
Atakan Adak Kilopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #14 @Sercan Canpolat 'ın topladığı sistem iyi gözüküyor. Bence düşünmeden alabilirsin o sistemide.
T TheMaho Ziyaretçi 8 Eylül 2014 #15 Powercolor iyi bir marka mı? Ve monitörü Asus yapsak olur mu? Güç kaynağını GX modeli mi yapsak?