2800 TL'ye sistem toplama

-60 TL fark ile Ryzen 5 3400G Pro modelini alabilirsiniz. RAM'i 8x2 yapmanızı öneririm.

Bırakmadı, yasaklı sadece.
3400G daha mı iyi olur hocam? Daha iyiyse neden daha ucuz?
@TÇB oyun performansında 1-2 FPS fark var ayrıca inceledim daha iyi ama neden daaha ucuz kafam buna basmadı.

3400G daha mı iyi olur hocam? Daha iyiyse neden daha ucuz?
Eğer Overclock yapmayacaksanız alabilirsiniz. Pro olduğu için çarpan kilidi kapalı. Ryzen 5 3400G birazcık daha iyidir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemci: AMD Ryzen 5 2400G.
Anakart: Gigabayte A320m-A pro
RAM: 2*4 GB 2400 MHz RAM (marka bilmiyorum)
Depolama: 500GB hdd+128 GB SSD.
PSU: 400W PSU.
Kasa: Ofis Tipi
Ben bu sistemi bilgisayarcıya toplattım 2750 TL'ye ama hangisinin performansı daha iyi bilmiyorum

Eğer Overclock yapmayacaksanız alabilirsiniz. Pro olduğu için çarpan kilidi kapalı. Ryzen 5 3400G birazcık daha iyidir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapmam hocam OC.

3185 TL tutuyor. Böyle almanızı tavsiye ederim. Hiç bütçenizi yükseltemiyorsanız işlemci olarak üstte paylaştığım modeli alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı