2800 TL'ye Sistem Toplamak

Böyle bir sistem toplaya bildim hocam.

Dosya Ekleri

• bbb.png
    bbb.png
    45,2 KB · Görüntüleme: 77
500W güç yeterli olur mu? Bana az gibi geliyor.
Söylediğim gibi,kasa ve psu biraz aceleye geldi.Aslında 500W yeterli ama 600W daha garanti bir tercih olacaktır.Bu durumda indirimden 600W psulu bir kasa en doğru seçim(tabi ki kalite önemli burada) olacaktır.
Böyle bir sistem toplaya bildim hocam.
Burada 4gb ram var yanlış görmüyorsam.Ram seçimi dışında alternatif bir sistem gibi görünüyor.Ama kendimce amd tarafının daha ileriye dönük bir sistem olacağı kanaatindeyim.

Son düzenleme:
Başlıkta arkadaş gtx 1660 ti olduğunu belirtmiş elinde.:)
Aynen :d
Söylediğim gibi,kasa ve psu biraz aceleye geldi.Aslında 500W yeterli ama 600W daha garanti bir tercih olacaktır.Bu durumda indirimden 600W psulu bir kasa en doğru seçim(tabi ki kalite önemli burada) olacaktır.

Burada 4gb ram var yanlış görmüyorsam.Ram seçimi dışında alternatif bir sistem gibi görünüyor.Ama kendimce amd tarafının daha ileriye dönük bir sistem olacağı kanaatindeyim.
2 adet 4GB RAM var hocam. Bildiğiniz üzere, dual channel RAM, single RAM dan daha iyi performans veriyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı