2800 TL'ye TKL klavye önerisi

Bütçe
1700
Hocam gerçekte farklı geliyor ya sesler ben testlere güvenemiyorum tam olarak. Bende bekliyorum bakalım KB3'ü önce 1100TL'ye aldım iptal oldu Aliexpress'den aldım bu sefer 1700TL. K835'i de sattım.
Agalar şimdi daha sesli mi yoksa aynı mı Bide bu küçük enter sıkıntı çıkarır mı? + olarak arkadaşın üstte attığı klavye de çok iyi duruyor o nasıldır?

Agalar şimdi daha sesli mi yoksa aynı mı Bide bu küçük enter sıkıntı çıkarır mı? + olarak arkadaşın üstte attığı klavye de çok iyi duruyor o nasıldır?
Şimdi switch sessiz değil onu bil. Ama hotswap var yani sessiz switch takabilirsin. Bu bütçede değil 2.5K'lık bütçede alabileceğin en iyi klavye. Küçük enter'a hemen alışırsın.

Switch'i için detay girilmemiş. Güvenilmez.

Şimdi switch sessiz değil onu bil. Ama hotswap var yani sessiz switch takabilirsin. Bu bütçede değil 2.5K'lık bütçede alabileceğin en iyi klavye. Küçük enter'a hemen alışırsın.
Peki switch değiştirmek istesem bir set ne kadar oluyor? + olarak bu klavye ömürlük olur mu? bir sorun çıktıkça değişerek devam edebilir miyim? Tuş takımıda aşırı itici geldi ilk onlar değişecek

Switch'i için detay girilmemiş. Güvenilmez.
Bu arada kullanabileceğim kupon vs var mı?

Evet ömürlük klavye. Çünkü hotswap ve klavyenin pcb'si yani anakartı çok kaliteli. İyi bakıldığı sürece ömürlük.

Aldığın sete göre değişir. Mesela çakma holy panda var aliexpress'de fena değil switchler. 80 tanesi 200TL.

F/P bir switch istersen Akko'lar iyi.

Keycaps sizin aksine benim çok hoşuma gidiyor o tamamen kişisel keyfinize bağlı. PC'ye geçince foto atacağım birisi değiştirmiş aşırı iyi

Hocam kocaman bir şekilde bu bir plastik yazıyor nesi güzel

Bu arada kullanabileceğim kupon vs var mı?
Klavye için yok. Ama yeni hesap açarsan bahsettiğim holy panda ucuz. Sahte olduğunu unutma ama fiyatına göre iyi. Yeni hesapta 250'ye falan geliyor 80 tanesi. https://tr.aliexpress.com/item/1005...!sea!TR!3199963134&curPageLogUid=5Drib2pTL7cA

Bahsettiğim keycaps de bu;

Hocam kocaman bir şekilde bu bir plastik yazıyor nesi güzel
Renkler ve zevkler hocam. Temanın adı o. Benim klavyem K835'di. Siyah model. Özellikle Aliexpress'den sadece keycaps'i almak istiyordum klavye nasip oldu.

Klavye baya iyi duruyor bu şekilde.

Bu arada klavyede tuş içi aydınlatma yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…