2800 TL'ye Toplama Sistem Önerisi

SlayMe

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle bu konuyu önceden açmıştım ama şu an bütçemi biraz daha yükselttim yarın karar aşamasına gireceğim. GTX 1050 Ti'lı bir sistem önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim kendi kafamda topladığım sistem:

1533435212479.png

Şimdiden cevaplarınız işin teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bu konuyu önceden açmıştım ama şu an bütçemi biraz daha yükselttim yarın karar aşamasına gireceğim. GTX 1050 Ti'lı bir sistem önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim kendi kafamda topladığım sistem:

Eki Görüntüle 320929

Şimdiden cevaplarınız işin teşekkürler.
Daha güzeli var:
Adsız.jpg

Var ancak APU ekran kartı mevcut. RX Vega 8 var.
Vega 8 değil Vega 11 var. Ve 1050Ti'ın yanına yaklaşamaz Vega 11. Eğer ilerde Upgrade düşünmüyorsa konu sahibi kendi sistemini alsın. Fakat sizin sistemi alarak da ilerde GTX 1070 veya GTX 1070 ayarında bir kart takabilir.
Vega 11 ile bir süre idare edilebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RAM tek kanal. APU sistem için çift kanal RAM performansı küçümsenmeyecek kadar çok arttırıyor. Ayrıca 8 GB RAM'in 2'si ekran kartına ayrılacak, yeni nesil oyunlarda yetersiz gelecek. Yani: Videodaki FPS'nin yanına bile yaklaşamaz

RAM tek kanal. APU sistem için çift kanal RAM performansı küçümsenmeyecek kadar çok arttırıyor. Ayrıca 8 GB RAM'in 2'si ekran kartına ayrılacak, yeni nesil oyunlarda yetersiz gelecek. Yani: Videodaki FPS'nin yanına bile yaklaşamaz
Çok doğru. Daha iyisi var denilen sistem ne konu sahibinin belirttiği ne de doğru dizilen bir APU'ya FPS olarak yaklaşamaz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı