2800₺'ye RX 6400 alınır mı?

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba, 2799₺ fiyata RX6400 buldum. Fakat Sapphire Pulse modeli. Fanı çok küçük, fakat soğutmasında nikel kaplı bakır boru var sanırım. Sizce fiyatı nasıl ve daha önemlisi fazla ısınır mı? Ryzen 3 2200G ile PCI-e 3.0 arabiriminde kullanacağım.

Alınır, 1650'ler 4000 den aşağı yok. Performans olarak da ondan 4.0 da daha güçlü gibi. Ama yine de AMD GPU olunca acaba demeden yapamıyorum. Bir de şu saçma sapan piyasada ikinci elde bu fiyatlara hiç gocunmadan 5 senelik 1050ti'ların hadi en iyi ihtimal 1060 6GB'ların koyulduğunu düşünürsek hayli hayli alınır.

6500XT bulunabilir bence.
En ucuzu indirimle 3600₺ kardeşim.
Alınır, 1650'ler 4000 den aşağı yok. Performans olarak da ondan 4.0 da daha güçlü gibi. Ama yine de AMD GPU olunca acaba demeden yapamıyorum. Bir de şu saçma sapan piyasada ikinci elde bu fiyatlara hiç gocunmadan 5 senelik 1050ti'ların hadi en iyi ihtimal 1060 6GB'ların koyulduğunu düşünürsek hayli hayli alınır.
PCIe 3.0 olunca da çoğu oyunda GTX 1650 ekran kartından iyi performans veriyor fakat önemli olan bu soğutmanın yeterli olup olmayacağı, onu bilemiyorum.işte.

Son düzenleme:
En ucuzu indirimle 3600₺ kardeşim.

PCIe 3.0 olunca da çoğu oyunda GTX 1650 ekran kartından iyi performans veriyor fakat önemli olan bu soğutmanın yeterli olup olmayacağı, onu bilemiyorum.işte.
Hocam Trendyolda 2924 TL'ye Powercolor İtx modeli var bir de onu bakın isterseniz. Sapphire Pulse gibi ben de Xfx'in LP olanına bakmıştım 77 derece civarlarını görüyordu oyunda. Ancak fan sesi ne durumda olur onu bilemiyorum.

Ben de şimdi bu videoyu buldum, sıcaklık değerleri ve PCIe 3.0'da FPS değerleri iyi gözüküyor, RAM 8GB olmasına rağmen. Biraz daha bekleyeceğim belki fiyatı düşer. Bir de bu ekran kartını buldum bu da iyi gözüküyor fakat markayı etrafımda hiç kullanan yok, emin olamadım.
Size söylediğim marka buydu. Alın veya almayın diye bir şey diyemem tabii. Ama low profile olan karttan daha serin ve sessiz çalışacağı kesin.
Fiyat konusunda bir şey diyemiyorum ben pek ümitli değilim. Şu ETH falan tekrardan değerlenmeye başlarsa o zaman bu fiyatları çok ararız gibime geliyor.

Size söylediğim marka buydu. Alın veya almayın diye bir şey diyemem tabii. Ama low profile olan karttan daha serin ve sessiz çalışacağı kesin.
Fiyat konusunda bir şey diyemiyorum ben pek ümitli değilim. Şu ETH falan tekrardan değerlenmeye başlarsa o zaman bu fiyatları çok ararız gibime geliyor.
Bakalım, şu YKS bir geçsin inşallah fiyatlar yükselmez bu 2 karttan birini veya RX6500 XT alacağım fakat darboğaz olur diye korkmuuor değilim.

Bakalım, şu YKS bir geçsin inşallah fiyatlar yükselmez bu 2 karttan birini veya RX6500 XT alacağım fakat darboğaz olur diye korkmuuor değilim.
Allah zihin açıklığı versin şimdiden. Darboğaz olacağını sanmam olursa da imkanınız dahilinde önce işlemciyi sonra anakartı değiştirirsiniz. Bu sayede hem PCI-e 4.0 yapmış olursunuz hem de daha güncel bir sisteminiz olmuş olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı