XTropatra
Decapat
Daha fazla
Merhaba, aşağıdaki sistemlerden hangisi daha iyi olur sizce dostlar?
www.itopya.com
www.itopya.com
www.itopya.com
Bütçem yaklaşık 28k ama monitör de dahil etmem gerekiyor sisteme. Monitörü de AOC 24.5" 25G3ZM/BK 240Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync FHD VA Gaming Monitör almak istiyorum. 3. sistemle daha ekonomik oluyor ama ekran kartı 3060 ve sanırım 1080p destekliyor. Donanımdan fazla anlamıyorum. Sizce hangisi alınmalı? Ayrıca bu bütçelere farklı bir sistem önerebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.
THE-VOK II V4 / INTEL Core i5 12400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
THE-VOK II V4 / INTEL Core i5 12400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'da
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Bütçem yaklaşık 28k ama monitör de dahil etmem gerekiyor sisteme. Monitörü de AOC 24.5" 25G3ZM/BK 240Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync FHD VA Gaming Monitör almak istiyorum. 3. sistemle daha ekonomik oluyor ama ekran kartı 3060 ve sanırım 1080p destekliyor. Donanımdan fazla anlamıyorum. Sizce hangisi alınmalı? Ayrıca bu bütçelere farklı bir sistem önerebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.