2800TL İle Sistem Toplama

Eh, siz de. Daha performanslılar. Şu videoya bir bakın mesela 1400 OC edilmiş, 6600k işlemcisine karşı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
CPU kullanımı muazzam. GPU kullanımında bir sıkıntı var o da daha işlemciler çıkmadığı için. Ekran kartları onun güncellemesini alacaklar. RX 480 daha erken alır zaten, 3-5 gün içinde alır.

O testlerde kullanılan işlemci test işlemcisi. Asıl Ryzen 5 çıkmadan performansını bilemeyiz. Ayrıca bana göre benzer performans verir ama daha ucuza satılır.

Hmm o zaman tamam.

Şu anlık Ryzen tavsiyesi veremeyiz o zaman. Elimizde hiçbir bilgi yok.

Bence İ5 serisi ile kapışacak Ryzen 5.

İ7 ile kapışacak filan diyorlar ama ben sanmıyorum.

Video yorumları çok kötü :/

Yorumlar sizi tatmin etmediyse şuna bakın:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Biraz daha ucuz olan Ryzen işlemci %70 kullanılırken i5 7400 %100 kullanılıyor. Hocam açık ara Ryzen kazanmış bence.

Santiago.Santiago'yu severim.

Evet FPS daha düşük ama CPU %30, %35 daha az kullanılıyor ki bu da çok büyük bir yüzde.

Optimizasyon sağlanıp yeni güncellemeler de gelince FPS farkı da kapanacaktır.

Üstüne OC edilebiliyor. Fiyatı daha ucuz.

Hocam çok eskidesiniz. Hayır en azından bir tozunu alın o mağaranın.
hocam notebook kullanmaktan bakmadik hic o taraflara bi tane 2016 videosunda adam takiyordu sok oldum

Ne zaman çıkacak ryzen cok soru sordim ama kusura bakmayin

Yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…