2800tl sistem önerisi

Sleepyowl

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi 2800 tl sistem toplamam gerekiyor. Bir arkadaşım için. Yalnızca kasa toplayacağım. Öncelikle arkadas overclock yapmayı bilmiyor. Ayrıca işlemcinin i5 olmasını istedi. Sistem genellikle oyun amaçlı kullanılacak. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bütçeyi 200 TL aştık fakat değer. GTX 970 alabilir arkadaş. Bir de altta 600W güç kaynağı var gözükmemiş.Hayırlı olsun. İsterseniz işlemci soğutucuyu çıkararak 2900 TL yapabiliriz. Malum dolar yükseldi sistem toplamak zorlaşıyor.

Dolar düşünce 2800 olur vaktiniz varsa tabi düşerse oda çıkarsa yapıcak bişey yok.

Tabi yardım için herzaman burda herkes. Yani şu anda da yapılabilir ama ekran kartını kısmak bana mantıklı gelmiyor açıkçası.

benimde kafamda böyle bi sistem vardı ama aklıma takılan soru şu gtx 970 hakkında söylenen şu 3.5 gb mevzusu doğrumu öyleyse r9 290x almak daha mantıklı değil mi ?

Hiçbir oyun 3.5 gb istemiyor şuanda. Bence gtx 970 alın.

Elbette hiçbir oyun 3.5 gb istemiyor. Ama bazıları kartın kalan 0.5 gb yi kullanmaya çalışınca donmaya felan sebep olduğu söyleniyor. Ne yapacağımı şaşırdım doğrusu

@Silinen üye, Bir daha arastir dilersen. Var mi yok mu fark edersin

Ekran karti TeknoBiyotik'den alinacak. Gayet ucuz.

i5-4460
ASUS H81M-PLUS
**GALAX GTX970 EX OC
GSKILL Ripjaws 4GB 1600MHz
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm
Zalman Z3 Plus
Zalman ZM500-LE
Viewsonic 21.5" VA2246-LED

Öncelikle ekran kartının markası güvenilir mi ayrıca monitöre gerek yoktu yalnızca kasa topluyorum. Son olarak 4 gb ram az olmamış mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…