Ne yapmalıyım hız aşırtma yerine girilmiyor nasıl monitörün kendi ayarlarından Hz'yi yükseltebilirim.
Ne yapmalıyım monitörun kendi içinden OC yerine giremiyorum.
@cilgincocuk34 dediğini yapın
+Menüden İngiliz anahtarı olan bölüme gelip en altında tümünü sıfırla seçeneği var ona basın ve tekrar deneyin.
Bir de DP kablosu sizin mi yoksa kutudan cıkan DP kablosumu, sanısam içinde HDMI kablosuda cıkıyor karıştırmış olabilirsiniz menünün sağ köşesinde Display Port mu yazıyor yoksa HDMI mı?
ASUS GeForce STRIX RTX2060 SUPER GAMING 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kendiniz yapmayın kesinlikle hemen eski haline getirin bozabilirsiniz
Monitörün arkasında tuşlar var oradan menüyü açın ve hız aşırtma seçeneğini açın.
evet bağladım game visual ı racing şimdi yaptım ama hız aşırtma yeri sizdeki gibi renkli yanmıyor ve girilmiyor
hız aşırtma yerine sizdeki gibi girilmiyor ne yapmalyım
ne yapmalıyım hız aşırtma yerine girilmiyor nasıl monitorün kendi ayarlarından hz yi yükseltebilirim
ne yapmalıyım monitorun kendi içinden OC yerine giremiyorum
Ne yapmalıyım hız aşırtma yerine girilmiyor nasıl monitörün kendi ayarlarından Hz'yi yükseltebilirim.
Ne yapmalıyım monitörun kendi içinden OC yerine giremiyorum.
@cilgincocuk34 dediğini yapın
+Menüden İngiliz anahtarı olan bölüme gelip en altında tümünü sıfırla seçeneği var ona basın ve tekrar deneyin.
Bir de DP kablosu sizin mi yoksa kutudan cıkan DP kablosumu, sanısam içinde HDMI kablosuda cıkıyor karıştırmış olabilirsiniz menünün sağ köşesinde Display Port mu yazıyor yoksa HDMI mı?