280Hz'den 165Hz geçmek fark edilir mi?

GokhanTRGT

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,
İnternet cafede ASUS 280Hz monitör kullanıyorum şimdi eve monitör alacağım ama 280Hz param yetmiyor Acer'in 165Hz monitörü var daha önce kullanmıştım beğendiğim monitör tek korkum 280Hz alıştığım için 165Hz gözüme kötü gelir mi çok fark edilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Fark edilir büyük ihtimal gözüne kötü gelecek.

Çok zannetmiyorum hocam fark olur ama yine de kullanılır ayrıca bütçe nedir? Gigabyte G24F-2 alabilirsiniz 180Hz kendisi.

Hayır hocam ben 60Hz kullanıyordum 144 Hz vardı abimde geçtim aydınlandım sonra cafede 240 Hz kullandım çok fark yok gibi dedim kendime 165 Hz aldım iyi bu dedim yani bence 165 Hz'den sonrası fantezi işi (360 Hz ) ayrı tabii ki denemediğim için bir şey diyemem.

Çok zannetmiyorum hocam fark olur ama yine de kullanılır ayrıca bütçe nedir? Gigabyte G24F-2 alabilirsiniz 180Hz kendisi.
Acer kg242yp modeli var IPS ben böyle bir görüntü veren bir monitör görmedim Bak asusun rengine bin basar çok kaliteli görüntü veriyor ondan dolayı onu alacam
Bende öyle düşünüyorum alışırım bence ya

Hocam bende 165Hz de var 240Hz de arada anlayabileceğin bir fark yok için rahat bir şekilde alabilirsin ama marka ve ghosting olayına dikkat etmeni tavsiye ederim. FPS oyunlarında kullanacaksan TN panel daha iyi olacaktır senin için.

IPS harici almıyorum çok monitör kullandım Acerin kalitesini başkasında görmedim daha önce kullandığım monitörü alacam bir ara Casper 200hz olan almıştım ghost vardı aşırı derecede 30hz Gibiydi monitör iade ettim kabul etmediler kullanıcı hatası dedi 1 aylık bile değildi sonra tüketici mahkemesine başvurdum hepsiburadan almıştım casperla ikisi aradı hepsiburadaya iade ettim paramı aldım tabi 2 aylık bir süreç oldu uğraştırdı Casper almayın aldırmayın Tüketici mahkemesi çok ile yarıyor e-devlet ten başvurun sorun olunca çözülmez ise

Hocam fast ips olarak geçer ama her zaman fast ips çok iyi değildir o yüzden fps amaçlı kullanacaksanız tn tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…