284 saatte derece yapmak mümkün mü?

19 saat durmadan ders çalışabilirsen yaparsın.

Şaka bir yana bölüm ne.

19 saat ders çalışmak mı? Bu çok zor olacak, imkansız demek de istemiyorum.

Bayağı zor. Fenden sözel gibi olan ezber konuları oturup tamamen ezberlerseniz bile o kadar artmaz.

Net bir şekilde artmaz denemez kişiden kişiye göre değişebilir

Bu son virajda elbetteki içiniz rahat etmesi için uyku süreçlerini azaltma isteği normaldir ancak şayet bu size yaramıyorsa sağlığınızı kötü etkileyecek bir şekilde çalışmayın uykunuzu abartmadan yeterli bir şekilde aldığınızdan emin olun öncelikle net artışı tamamen size bağlı ama ne olursa olsun çalışın, çalışmaktan asla pişman olmazsınız.

Sınava şu andan itibaren 284 saat 5 dakika var. Günde 5 saat uyku ve 19 saat ders çalışarak AYT 30 netten 65 net e çıkar mı?
Sayısal mı?
AYT Matematikte binom ve limit gibi çıtır çerez konulara bakın. Kalanını unutun.
AYT Fizikte 12.sınıf müfredatından yaklaşık 6 soru geliyor ve 12. sınıf müfredatı kolay, hemen eritirsiniz.
AYT Kimya'da modern atom, sıvı çözeltiler (çok önemli), gazlar, hız ve elektrokimya konularını bitirmeniz 2 gününüzü falan alır. Organiğe ve dengeye çok bulaşmayın.
AYT Biyoloji için sinir sistemi, endokrin sistem, dolaşım sistemi, solunum sistemi, ekoloji, enerji dönüşümleri konularını kısa sürede bitirebilirsiniz.

Ayrıca şunu söyleyeyim, odağınız bence AYT Kimya ve AYT Biyoloji olsun. AYT Fizik ve AYT Matematik derya deniz resmen, bitmeleri çok ama çok zor.

Bu dediklerimi az çok yerine getirirseniz 50 net civarına çıkabilirsiniz. 65 net matematiğiniz iyi değilse imkansız gibi birşey.

Şimdiden internetten AYT Fen ve AYT Matematik branş denemelerini sipariş edin. Yayın olarak 345 ÖSYM seviyesidir, güzeldir. Sınava 3 gün falan kala branş denemelerine yarın yokmuş gibi abanın, zaten 10'lu denemeler olduğundan günde 4 tane çözerseniz hem soruları az çok görürsünüz, hem de bilgileriniz pekişmiş olur.

Benim yazdığım mesajın hiç bir yerinde net bir şekilde artmayacağı ile alakalı ifade geçmiyor. Sayısalda geometri gibi, matematikteki 11. sınıfa denk gelen konular gibi sorular kısa zamanda yüklenerek halledilecek bir şekilde değil maalesef. Net artışını en muhtemel şekilde sağlayabilecek şeyler özellikle biyoloji olabilir. Sürekli konu tekrarı yaparak fulleyebilir bile. Eğer sözel veya eşit ağırlık ise, ona yapabileceğim bir yorum yok. Zaten dalını belirtmemiş. Gerçekçi olalım, aynı zaman aralığı bir yıla yayılmış olsa, mesela günde bir saat gibi dersek son birkaç haftaya sıkıştırmaktan çok daha verimli olur.

Hocam matematiğim 22 23 net biyoloji 7 8 kimya fizik 1 2 net. Konu eksiğim çok ama biyolojide sistemler kimyada organik elektrik fizikte 12 . sınıf kısmı vs

Hocam matematiğim 22 23 net biyoloji 7 8 kimya fizik 1 2 net.
Çok güzel. Matematikte tahminen analitik geometrik yoktur. Analitik geometriden sınavda yaklaşık 4 tane soruyorlar, acilen öğrenin kolay konu. Fizik için dediğim gibi sözel konuları bitirseniz birkaç net arttırırsınız. 65'i göremeyebilirsiniz açıkca söyleyeyim ama 50-55 civarına çıkarsınız bence.

Kimyada organiğe çok girişmeyin bence sadece biraz göz gezdirin çünkü bazen çok ama çok temelden soruyorlar. Ama elektrokimyaya kesin bakın 2-3 soru geliyor.

Verim konusunda dediğiniz doğru, "o kadar artmaz" cümlenize ithafen ben kesin bir şey söylenmemeli diye belirttim, zorluk konusunda haklısınız normalde 1 yıla yayılması gereken şeyler sıkışınca epey zorlaşır yine de artmasının imkansız olmadığını belirtmeye çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…