285 TL SSD önerisi

Attığım SSD en iyi F/P ürünlerinden ve iyi bir marka. İsterseniz konu açabilirsiniz bununla ilgili. Fazladan para veririm diyorsanız, siz bilirsiniz.

ADATA SU650 güzel SSD'de cihazdan arızalı diye şikayet yazanlar var, kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsa sevinirim bende ona göre almayı düşünüyorum.

Yorumlara baktımda Adata SU650 ile ilgili üretim hatası var sanırsam herkes farklı bir yorum yapmış.
Pek sağlıklı durmuyor güvenemedim.
Bunun dışında hangi alternatifler olabilir. Kingston düşünüyorum ama, Samsung un fiyatı fazla biraz.

Tahmin ettiğim gibi iade değil, değişim vermişler. ₺66 fark ödeyerek ₺351'na Samsung 860 EVO 250GB modelini almış bulundum. Piyasaya göre yüksek geldi fakat seçenek yoktu. Herkese cevapları için çok teşekkürler.

Samsung almanız çok iyi olcaktır bir alternetifde Crucial Bx500 240gb öneririm

Hocam yorumlarda elektrik kesintisi sonucu tepkisiz kalan bir Crucial ürünü vardı, onu da elemiş bulundum aceleyle. Teşekkürler yine de.

Çok pahalıya almışssın 295tl'ye satıyorlardı.

Ben de bir takım sorunlar yaşıyorum nasıl iletişime geçebirim?Aynı SSD'ye sahibim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…