Kerykeion Kilopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 313 Çözümler 3 6 Şubat 2019 #21 semihytm dedi: Ben de bir takım sorunlar yaşıyorum nasıl iletişime geçebirim?Aynı SSD'ye sahibim. Genişletmek için tıkla... Ben buradan iletişime geçtim. Yalnız Türkçe destek sağlanmıyor.
semihytm dedi: Ben de bir takım sorunlar yaşıyorum nasıl iletişime geçebirim?Aynı SSD'ye sahibim. Genişletmek için tıkla... Ben buradan iletişime geçtim. Yalnız Türkçe destek sağlanmıyor.
S semihytm Decapat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 69 6 Şubat 2019 #22 Kerykeion dedi: Ben buradan iletişime geçtim. Yalnız Türkçe destek sağlanmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben de görmüştüm burayı ama dediğiniz gibi Türkçe değil.Çeviri kullanarak konuşmaya çalışacağım belki bir kaç ayar ile alakalıdır.Teşekkür ederim.
Kerykeion dedi: Ben buradan iletişime geçtim. Yalnız Türkçe destek sağlanmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben de görmüştüm burayı ama dediğiniz gibi Türkçe değil.Çeviri kullanarak konuşmaya çalışacağım belki bir kaç ayar ile alakalıdır.Teşekkür ederim.