2850 TL Monitör Dahil Sistem

Toxic31

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar ben şöyle bir sistem topladım
ve bayramdan sonra gidip toplattıracağım yaklaşık 1-2 hafta fakat ekran kartını şunu tercih etmelimiyim MSI R9 380 GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar kararsız kaldım şuan kart stokta yok ama zaten 2 hafta sonra toplıyacagım icin sistemi sorun yok beklerim son olarak 400-450 Tl lik bir monitör önerirmisiniz.(Monitör çok guzelse 500 tl de olabilir)

R9 380 alma şansınız varsa alın.
İnternette baktığım testlere göre, 960'dan yüzde 10 kadar daha performanslı.
Elektirik tüketimi daha fazla ama yine de çok önemsenecek değerlerde değil.

Vatan'dan pc toplayacaklar için genelde önerilen ram bu idi
Crucial 4GB Ballistix Tactical DDR3 1600MHz CL8 1.5V PC Ram - Vatan Bilgisayar

Şu monitör de, yine sıkça önerilenlerden
AOC i2269Vw 21.5'' Geniş Ekran Led IPS Monitör Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks

Monitörü daha ucuza bulabilirsiniz belki.

Sistem güzel. Ortalama olarak %10 daha fazla performans istiyorsan 380 alabilirsin. Daha iyi yazılım desteği ve de daha az enerji tüketen dolayısıyla daha serin bir GPU istiyorsan da GTX 960 alabilirsin.

Gtx 970 vatanda 1.350 civarındayken nasıl 1.000 lira oluyor gerçi galaxy marka yok bu markada sapphire gibi birşeymi ?

Gtx 970 vatanda 1.350 civarındayken nasıl 1.000 lira oluyor gerçi galaxy marka yok bu markada sapphire gibi birşeymi ?

Hayır kesinlikle! Galaxy msi ve asus ile eşdeğer kalitede bir markadır araştırabilirsin. Şöyle açıklayayım, GTX 970 ler arasında en iyi performans veren kart Galaxy HOF modelidir. Ucuz olmasının sebebi, satan firma çok uygun fiyatlı satıyor bileşenleri.

Ürünlerin yanındaki fiyatlar KDV dahil olmayan halleri. @Toxic31

Evet fark ettim sinerji bilgisayarda da o kart 1.200 lira civarı yani benim seçtiğim kartlardan yaklaşık 300 lira daha pahalı sanırım tercihimR9 380 den yana olacak performans olarak aralarında oldukça fark var fakat 380 de pişman etmez diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…