2850 TL'ye Sistem Toplama

Harry Ahmet

Hectopat
Kendime sistem topladım, şu şekilde;

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU 500w tercih edin. Mümkünse kasa ve PSU'yu ayrı toplayın.

Windows 10 kullanacaksanız, HDD ye ekstra olarak SSD edinmenizi ve Windows'u SSD'ye kurmanızı tavsiye ederim. 120GB SSD yeterli olacaktır.

Kasa ve psu değiştirmen gerekiyor, diğer parçalar gayet iyi bu fiyata toplanabilecek en iyi sistem. Eğer SSD alabilecek bütçen varsa ve SSD illa olsun demezsen işlemcini i58400 yapıp ileride 1050ti satıp ekran kartını yükselttiğin zaman işlemciden yana problem yaşamazsın.

Sanırım önerdiğim sistemin işlemcisini ve RAM'ini değiştirmişsiniz. Böyle daha iyi olmuş. Eğer bütçeyi 60 TL daha aşabilirseniz aşağıdaki parçaları öneririm. Son olarak Zotac iyi markadır, sizi üzmez.

Sharkoon VS4-S USB 2.0 ATX Mid Tower Kasa

Xigmatek Xcp-a500 X-calibre 500w 80 Plus+12cm Fan Power Supply GittiGidiyor'da 357180643
Evet sizin önerdiğiniz sistem, işlemcinin düşük geldiğini fark ettim ve değiştirdim.
Önerdiğin kasa ve PSU ile değiştireceğim.
Satıcı sadece Gaziantep'e kargoluyor, İstanbulda oturuyorum.
Xigmatek Xcp-a500 X-calibre 500w 80 Plus+12cm Fan Power Supply GittiGidiyor'da 357180643

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı