2850TL İle RX480 ve i5 6402P Sistem Toplama

Parçalar uyumlu ama ram i hı level yerine kingston gskıll gibi markalara yönelmenizi tavsiye ederim

Parçalar uyumlu ama ram i hı level yerine kingston gskıll gibi markalara yönelmenizi tavsiye ederim
King Fury alacaktım da Markalı 8 GB alacağıma markasız 16 GB almayı tercih ederim diye düşündüm 8 GB RAM yetersiz geliyormuş çoğu zaman.

Anakart ile işlemci soket tipi uygun. Ancak anakart mATX ekran kartı anakarta sığar mı ? Ayrıca anakart mATX kasa ATX bu bir sorun olur mu ?

Elinde HDD varsa kaç GB ? Ayrıca SSD alırsan çok daha rahat edersin sistemi SSD'ye kurup oyunları HDD'ye atabilirsin.

Elinde HDD varsa kaç GB ? Ayrıca SSD alırsan çok daha rahat edersin sistemi SSD'ye kurup oyunları HDD'ye atabilirsin.
Tam olarak özelliklerini bilmiyorum da 2 yıl önce daha HD 6570'i almadan önce 300 GB'lık vardı bi tane o patates oldu sonra Vatan'dan 1024 GB aldık.

Anakart, ekran kartı vs. vs. hepsinin uyumlu olduğuna eminsiniz değil mi ?

Bence sisteminizi Everest'e emanet etmemelisiniz.

Katılıyorum. Everest kasalar genelde çok kalitesiz ve 1 2 yıl ancak götürür sonra patates.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…