28800 sıralama tıp fakültesi önerisi

canercel

Hectopat
Tus başarısı yüksek, YKS başarısı düşük üniversiteler var. Kafa karıştırıyorlar. Hangi üniversiteleri önerirsiniz bu sıralamada?

Kayseri Erciyes Üniversitesi, şansınızı deneyin.

Hocam asker olurum derseniz gata var yoksa Ömer halisdemir üniversitesini yazabilirsiniz diğerlerinin tutacağını düşünmüyorum.

Hocam asker olurum derseniz gata var yoksa Ömer halisdemir üniversitesini yazabilirsiniz diğerlerinin tutacağını düşünmüyorum.
Hocam erzincan siirt karabük gibi yerler var ben bunları karşılaştırmaya çalışıyorum.

Kars ,Yozgat ,Tokat ,Kırşehir ,Çorum ,Giresun ,Niğde ,Adıyaman ,Rize ,Trabzon ,Kastamonu ,Aksaray ,Şanlıurfa birçok yer geliyor ben işin ehli üniversiteler hakkında bilgisi olan birileri bulabilir miyim diye konu açtım.

@333365

Hocam yardımcı olur musunuz.

Son düzenleme:
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Bir üniversiteye gitmeden önce YÖK Atlası'ndan üniversitenin akademik kadrosuna da bakabilirsiniz. Akademisyenlerini tek tek inceleyin. Ne işler yapmışlar, hangi konularda çalışmışlar, hangi bölümlerden ve üniversiteden mezunlar? Bu gibi birçok şeyi inceleyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…