29 bin TL sistem toplama önerisi

Ahmet Uğurlu

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bir masaüstü PC almak istiyorum. Gaming Gen TR'deki bir hazır sistemi biraz özelleştirim sizce alınır mı? Ryzen 5600 ASUS Prime a5r0m k anakart ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 bulk OC 8 GB RAM Kingston Beast Black 16 GB 3600 MHz CL18 2 tane, Kingston NV2 1 TB. M.2 SSD, kasa Corsair 3000D USB 2.0 Tower ATX 750W güç kaynağı ile birlikte 29000 bin TL.

Yılbaşı yaklaşdığından ben aslına series x düşünüyordum dün baktığımda 7 bin tl zam geldiğin gördüm bundan dolayı biraz acele ediyorum birde amd ekran kartlarından çekiniyorum wattman hatasından dolayı

WattMan hatası bitti ya da çok azaldı diyorlar.
Bu sistemdeki şikayet ise cw sorunu yaşayanlar olmuş.
Forumlarda ve Şikayetvar'da var. Fakat bu bütçede bu öneriyor forumdakiler

Peki sence benim attığım sistemi alsam parçalar arasında bir sorun çıkarmı rdr 2 gibi oyunlarda iyi performans alabilirmiyim ekran kartı için nvdia dışı pek uğraşmak istemiyorum yapamayacağım için velhasıl 4060 lı pc üzermi

Yardımcı olduğun için çok sağol bu arada

Teknik konularda cevap veremeyeceğim fakat 4060 almak istiyorsanız 29k vermenize gerek yok.
Bunu anlatmaya çalışıyorum , 29k bütçede 7700xt sistemle var.
O bütçede 7500f + 4060 ti güzel bileşenlerle sistem almanız gerekiyor en kötü
Fakat siz hem ddr4 hem de 4060 sisteme 29k veriyorsunuz.
Hangi sistemi özelleştirdiniz de o kadar yapıyor ? ddr4 4060 sisteme 20k dan fazla verme.
20k bütçede ddr5 4060/7600 ekran kartlı sistemler bile çıkıyor arada
F/p sistem bekle en azından şöyle bir şey alırsın. 20k idi zam yedi.

Sen de sağol

Peki bu sistem şuan o fiyata alınırmı yüksek grafikli oyunlarda mutlu edermi

Peki bu sistem şu an o fiyata alınır mı? Yüksek grafikli oyunlarda mutlu eder mi?

Açılan diğer konulara bak, D. A gibi farklı forumlara da bakabilirsin sorabilirsin.
Bu bütçede tek önerilen sistem 30k olarak PC hocası 9 sistemdir.
Cw sorunu yaşayanlar olmuş, bilgine. Araştır öyle karar ver
Sakın gidip 29K'ya 5600 4060 sistem alma, dediğimi yap 19-20k arası F/P sistem bekle, al.

Cw hatası nedir diye baktığımda ekran kartından ses gelmesi diyor doğrumudur zararı yokmuş sanırım ses dışında

Cw hatası nedir diye baktığımda ekran kartından ses gelmesi diyor doğrumudur zararı yokmuş sanırım ses dışında
Ekran kartındaki bobinlerden gelen ses , düzeyine bağlı olarak aşırı rahatsız edici olabilir.
Bazı kişiler sesin az geldiğini sorun olmadığını söylüyor , bazıları ise çok geldiğini.
Şikayet var vb. yerlerde var bununla ilgili konular var fakat dediğim gibi bu bütçede bu sistemden başka sistem önerilmiyor çünkü 4060ti sisteme 30k vermek mantıklı olmayabiliyor.
F/p 7500f + 4060ti güzel bileşenlerle 27-29k arası bulursan alabilirsin.
F/p sistem de bekleyebilirsin yani şu 1-2 hafta yeni yıla kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…