29 bin TL'ye sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
29.000 TL

Eq1NoXs

Centipat
Daha fazla  
Amazon'dan kendim masaüstü PC toplamak istedim, amacım RTX 4060 ekran kartlı bir sistem kurmaktı. İşlemcim belki zayıf olabilir diye düşünerek ilerleyen aylarda değiştirmeyi düşünüyorum.

Şu anda bu parçaları sipariş verdim ve kargoyu bekliyorum, ilk defa bir sistem topladığım için sizlerin de görüşlerini almak istedim. Tavsiyeleriniz var mı?
Sistem bileşenleri:
Anakart: MSI B550-A Pro 4400MHz(OC) AM4(atX),
Ekran kartı: MSI VGA GeForce RTX 4060 Ventus 2X Black 8G OC,
İşlemci: Ryzen 5 5600X 3.7/4.6 GHz,
RAM: Kingston Beast 3200 MHz CL16 DDR4 1x16 GB,
Depolama: WD blue PCI-e Gen4 X4 500GB NVMe SSD,
PSU: Thermaltake TR2 s 650W 80+ 120mm fan,
Kasa: MSI MAG Forge 100R, temperli cam, 2X ARGB fan, 1X 120mm fan, Gaming bilgisayar kasası (atX)

Monitör olarak MSI G244pf E2 180Hz modeline sahibim.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR5 sistem toplayabilirdin. Hayırlı olsun yinede. İlerde 5700X3D ve soğutucu alırsın. Ekran kartı yetmezse ilerde güncellersin.

Son düzenleme:
DDR 5 sistem toplayabilirdin. Hayırlı olsun yine de. İleride 5700x3D ve soğutucu alırsın. Ekran kartı yetmezse ileride güncellersin.

Bütçemi sınırına kadar kullandım DDR5 sistem alamadım maalesef. 1050 Ti ekran kartlı bir laptoptan bu sisteme geçeceğim için bana oyun odaklı yeter diyerek DDR4 sistem topladım. Kule tipi soğutucu yaz aylarına doğru almayı düşünüyorum.

7500F li bulunuyordu keşke konu açsaydınız. Hayırlı olsun tekrardan. Soğutucu şart hocam mutlaka alın.

Teşekkür ederim. En yakın zamanda kule tipi bir soğutucu da alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…